Mléčná rýžová kaše se skořicí



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

* KAŠE: ¾ hrnku kulatozrnné rýže, 2 hrnky mléka, 2 hrnky vody, 1-2 lžíce sirupu (med, čekankový, javorový, agáve...), 1 lžička skořice, kousek másla na vymazání hrnce; * K PODÁVÁNÍ: čerstvé, mražené nebo kompotované ovoce (jablka, hrušky, meruňky, švestky, třešně, banány...), ořechy (vlašské, mandle), sirup (med, čekankový, javorový, agáve...), skořice, kakao, strouhaná čokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY

Hrnec vymazat máslem.

Do hrnce nalít vodu + mléko, přidat rýži + skořice + sirup a promíchat.

Pomalit na LOW 4-5 hodin (2,4l hrnec).

Hrnec vymazat máslem. Do hrnce nalít vodu + mléko, přidat rýži + skořice + sirup a promíchat.
Pomalit na LOW 4-5 hodin (2,4l hrnec).