Hovězí na cibuli



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g hovězího masa, 3 cibule, 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce worcestrové omáčky, sůl, pepř, 150 ml vody na podlití

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso nakrájet na kostky a cibuli na kolečka.

Na oleji zpěnit cibuli a nasypat jí do hrnce.
Na pánvi zatáhnout maso a přendat do hrnce.

Osolit, opepřit a přidat sojovou omáčku + worcestrovou omáčku + vodu.

Pomalit na LOW 8 hodin (3,5l hrnec).

Na oleji zpěnit cibuli a nasypat jí do hrnce. Na pánvi zatáhnout maso a přendat do hrnce.
Osolit, opepřit a přidat sojovou omáčku + worcestrovou omáčku + vodu. Pomalit na LOW 8 hodin (3,5l hrnec).