POTŘEBNÉ PŘÍSADY
filé z tmavé tresky, cibule, mrkev, hrášek, parmazán (nebo sýr parmazánového typu - Grana Padano, Grand Moravia...), sladká smetana, citrónová šťáva, kousek másla
POSTUP PŘÍPRAVY
Připravit suroviny:
- cibuli nakrájet na půlkolečka
- mrkev pokrájet na kostky
- parmazán nastrouhat na jemno
- tresku lehce osolit a zakápnout citrónoou šťávou
Na másle osmahnout cibuli + mrkev.
Přidat tresku, podlít trochou vody, přikrýt poklicí a dusit 10-15 minut.
Přidat hrášek a dusit ještě asi 5 minut.
Rybu vyndat a odložit na talíř, přilít smetanu a nechat provařit.
Přidat nastrouhaný sýr, promíchat a odstavit.
Připravit suroviny: cibuli nakrájet na půlkolečka, mrkev pokrájet na kostky, parmazán nastrouhat na jemno, tresku lehce osolit a zakápnout citrónovou šťávou, |
Na másle osmahnout cibuli + mrkev. |
Přidat tresku, podlít trochou vody, přikrýt poklicí a dusit 10-15 minut. |
Přidat hrášek a dusit ještě asi 5 minut. Rybu vyndat a odložit na talíř, přilít smetanu a nechat provařit. Přidat nastrouhaný sýr, promíchat a odstavit. |