MEDOVNÍK PRO JUBILANTA



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

MEDOVÉ PLÁTY - průměr 26, 20 a 15 cm
SIRUP na prokapání plátů: uvařená rozpustná káva s rumem + lžíce karamelového Salka
KRÉM č. 1: máslovo karamelový s přidáním uvařeného karamelového pudinku
KRÉM č. 2: smetana na šlehání + zakysané smetany
POSYP: rozemleté odkrojky medových plátů
ZDOBENÍ: modelovací čokoládová hmota, na horním malém dortu + vymodelovaná růžička
CELKOVÉ DOZOBENÍ: zbytek karamelového krému vyšlehán se 2 lžícemi rozpuštěné čokolády
BÍLÉ ZDOBENÍ: bílkovo-máslovým krémem
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 23 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.400 g

Levá strana
Pravá strana
Pohled shora