Kuřecí kari s kokosovým mlékem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g kuřecích prsních filetů, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1 lžička kari koření, špetka sladké červené papriky, černý pepř, sůl, 200-250 ml kokosového mléka, kousek másla na osmahnutí cibule a vymazání hrnce, 100 ml vody na podlití, (něco na zahuštění - škrob, instantní jíška...)

POSTUP PŘÍPRAVY

Cibuli pokrájet na měsíčky a česnek na plátky.

Cibuli osmahnout na másle a nasypat na dno hrnce.

Na cibuli rozložit maso, osolit a okořenit.
Nakonec zasypat česnekem a podlít vodou.

Pomalit na LOW 4-4,5 hodiny (3,5l hrnec).

Poté přidat kokosové mléko, promíchat a pomalit na LOW 0,5-1 hodinu.

V případě potřeby zahustit.

Cibuli pokrájet na měsíčky a česnek na plátky. Cibuli osmahnout na másle a nasypat na dno hrnce. Na cibuli rozložit maso, osolit a okořenit. Nakonec zasypat česnekem a podlít vodou. Pomalit na LOW 4-4,5 hodiny (3,5l hrnec). Poté přidat kokosové mléko, promíchat a pomalit na LOW 0,5-1 hodinu. V případě potřeby zahustit.