Tukožroutská polévka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4-5 rajčata, 6 větších cibulí, 2 zelené papriky, 1 svazek dužnaté celerové natě, 1 hlávka bílého zelí, 1 bujon v kostce, sůl, pepř, kari, petrželka

POSTUP PŘÍPRAVY

Postup: Očištěnou zeleninu nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce s vodou, přidáme bujon, okořeníme a vaříme dokud zelenina zcela nezměkne.

1. den Můžete jíst neomezené množství polévky, veškeré ovoce (kromě banánů) a z tekutin černý neslazený čaj, kávu a vodu.

2. den Neomezené množství polévky, veškerou zeleninu včetně konzervované (bez přísad). Dejte přednost čerstvé zelenině (okurky, rajčata, papriky, ředkvičky, špenát, mrkev, celer, čínské zelí apod.) Vyhněte se fazolím, hrachu a kukuřici. K večeři si dopřejte větší pečenou bramboru s máslem.

3. den Můžete jíst polévku, ovoce a zeleninu dle libosti. Nic dalšího. Na váze by se měl projevit menší úbytek.

4. den Opět neomezené množství polévky, alespoň 3 banány a sbírané mléko. Nezapomínejte na tekutiny, pokuste se vypít co nejvíce vody.

5. den Krom polévky můžete sníst 20-35 dkg vařeného hovězího masa a 5-6 čerstvých rajčat. Pijte dostatečné množství vody, aby se odbourala kyselina močová. I přesto, že Vás už veškerá chuť na polévku přešla, měli byste alespoň jednu porci sníst.

6. den Tento den jezte zeleninu (především tu se zelenou natí) a hovězí maso (upravované na minutkový způsob bez tuku) v neomezeném množství stejně jako tukožroutskou polévku.

7. den Minimálně jednu porci tukožroutské polévky, rýži natural, neslazený ovocný džus a zeleninu. Pokud jste vše dodrželi, měli byste být lehčí o 5-7 kg.


Co nesmíte během diety vůbec jíst

Veškeré pečivo, alkohol, nápoje s bublinkami, smažená jídla. Hovězí maso můžete v dietě nahradit kuřecím masem. V jednom "hovězím" dni, můžete jíst místo hovězího masa vařenou rybu. Dietu můžete opakovat nejdříve za dva dny. Sedmidenní cyklus musíte dodržet pokaždé.