Velice rychlý a dobrý ,,Katův šleh

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1kg plecka (ale jde to i s jiným druhem masa...výborné je i kuřecí...) , 2 větší cibule, trochu oleje (cca 3 lžíce), 2 velké sklenice leča ( ty bez klobásy) , 1celý malý kečup, 1/2 sáčku mleté ( může být i pálivá) papriky, asi 2 lžíce chilli ( podle toho, kdo jak má rád ostré), pepř a sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY

Do většího hrnce dám pokrájenou cibuli na kostičky, maso pokrájené na kousky ( asi jako na guláš), osolím, opepřím, okořením chilli a paprikou, naleji celý kečup obě sklenice leča( i s vodou) a promíchám.Nakonec přileji trochu oleje a úplně nejlepší je nechat to alespoň 24 hodin (ale stačí i přes noc) odpočinout pod pokličkou.
Druhý den se směs pouze zaleje studenou vodou tak, aby byla pod vodou a dá se to na plotnu za občasného míchání dusit , dokud není maso měkké. A je hotovo!!!
Já mám 2 malé děti, proto nekořením ostrým kořením. Občas, (pokud nedělám s bramborem, jako přílohu , kdy si to do rozmačkaných brambor zamíchají )to trochu zahustím moukou a vždy jim to moc chutná!!!
Jako příloha může být brambor, rýže, ale i chleba. S ničím jiným nemám vyzkoušeno.
Je to skvělé jako oběd, nebo večeře, ale i jako ,,rychlovka " při ,,pijáckých akcích", kde se jí ,,Kaťák" s chlebem a pokud je opravdu hodně ostrý, dost se po něm vypije!!!! :O))
Dobrou chuť a pokud vyzkoušíte, písněte jak chutnal.