Rybí guláš

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

600g kapřího masa,
40 g másla,
1 cibule, pfeferonka,
mletá paprika,
kmín,
koření na ryby,
sůl,
1 lžíce hladké mouky,
citrónová šťáva,
3 dl zeleninového bujónu z kostky

POSTUP PŘÍPRAVY

Očištěné a vykostěné kapří maso nakrájíme na menší kousky. Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme pfeferonku zbavenou semínek, mletou papriku, kmín, koření na ryby, sůl, promícháme a podlijeme částí bujónu. Dusíme asi 10 minut. Pak výpek poprášíme moukou, osmahneme, podlijeme zbytkem bujonu a dovaříme doměkka. Nakonec guláš dochutíme citrónovou šťávou, přisolíme a podáváme s chlebem.