plněná kapsa z vepřové krkovičky s kostí



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

vepřová krkovička s kostí,pepř,sůl,provensálské koření,slanina ,nebo nějakej salám,plátový sýr,párek

POSTUP PŘÍPRAVY

krkovičku rozsekneme na širší řízky,ty potom podélně rozřežeme směrekm ke kosti,rozložíme a pořádne rozklepem.osolíme ,opepříme,na jednu stranu klademe sýr na něj slaninu či jinou uzeninu,párek(pro změnu můžeme dát třebas smažené vajíčko ,žampiony,okurek,prostě cokoliv)na to vše naklademe opět plátky sýru,druhou stranou zaklopíme a ve třech bodech zajistíme párátkem.
takto připravené masko na prutko osmahneme ze všech stran,potom vložíme i s vypečeným olejem do zapékací mísy a podlijeme mírně vodou.dáme zapéct a je hotovo

vytvoříme si kapsu,pokud se vám kapssa nepodaří,jjako mě ted (protože krkovička byla příliš prorostlá,nevadí smotáte nápln jako šneka směrem ke kosti,rozklepete ,osolíte,opepříte
nakladete sýr
na sýr uzeninu
na uzeninu opět sýr a celé to bud zamotáte,nebo zaklopíte druhou naklepanou částí,osolíte opepříte přidáte provensálské koření
na prutko osmahnete do zlatova ze všech stran
vložíte do zapékací mísy i s olejem,podlejete trochou vody
zaklopíte
a je hotovo
je libo s brambůrkama ????
nebo s rýžíííííííííí,přejeme dobrou chut