HRNÍČKOVÁ BUCHTA



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

mouka,kypř.prášek. vanilka,cukr moučka, vajíčka,mléko,olej, ovoce

POSTUP PŘÍPRAVY

DO MÍSY DÁME- 1 VANILKU,1 HRNÍČEK CUKRU, 3 VAJÍČKA, 1 HRNÍČEK MLÉKA, PŮL HRNÍČKU OLEJE A ZAMÍCHÁME.POTOM PŘIDÁME 2 HRNÍČKY VÝBĚROVÉ MOUKY ZAMÍCHANÉ S 1 KYPŘÍCÍM PRÁŠKEM.DOBŘE ZAMÍCHÁME A VYLEJEME NA VYMAŠTĚNÝ A MOUKOU VYSYPANÝ PLECH A VYLOŽÍME OVOCEM-ČERSTVÝM NEBO ZAVAŘENÝM,JAK KDO CHCE A NA JAKÉ MÁ CHUŤ!!!

TENTO RECEPT DĚLÁM OD SVÝCH 16 LET A JE U NÁS NEPOSTRADATELNÝ,JÁ MU ŘÍKÁM-RYCHLOVKA-,VŠEM VŽDYCKY MOC CHUTNÁ A PIŠKOT(KORPUS) JE VYUŽITELNÝ I JINAK.
NĚKDY HO POTŘU RYBÍZOVOU MARMEL. A KRÉMEM,POLOŽÍM OVOCE A BUĎ ROZETŘU
ŽELATINU NEBO PUDINGOVOU ŽELATINU.

A VŠICHNI SE U NÁS OLIZUJEM !!!