HRNÍČKOVÁ BUCHTA
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
mouka,kypř.prášek.
vanilka,cukr moučka,
vajíčka,mléko,olej,
ovoce
POSTUP PŘÍPRAVY
DO MÍSY DÁME- 1 VANILKU,1 HRNÍČEK CUKRU, 3 VAJÍČKA, 1 HRNÍČEK MLÉKA, PŮL HRNÍČKU OLEJE A ZAMÍCHÁME.POTOM PŘIDÁME 2 HRNÍČKY VÝBĚROVÉ MOUKY ZAMÍCHANÉ S 1 KYPŘÍCÍM PRÁŠKEM.DOBŘE ZAMÍCHÁME A VYLEJEME NA VYMAŠTĚNÝ A MOUKOU VYSYPANÝ PLECH A VYLOŽÍME OVOCEM-ČERSTVÝM NEBO ZAVAŘENÝM,JAK KDO CHCE A NA JAKÉ MÁ CHUŤ!!!
TENTO RECEPT DĚLÁM OD SVÝCH 16 LET A JE U NÁS NEPOSTRADATELNÝ,JÁ MU ŘÍKÁM-RYCHLOVKA-,VŠEM VŽDYCKY MOC CHUTNÁ A PIŠKOT(KORPUS) JE VYUŽITELNÝ I JINAK.
NĚKDY HO POTŘU RYBÍZOVOU MARMEL. A KRÉMEM,POLOŽÍM OVOCE A BUĎ ROZETŘU
ŽELATINU NEBO PUDINGOVOU ŽELATINU.
A VŠICHNI SE U NÁS OLIZUJEM !!!