Motorkářka pro tatínka-můj druhý dort v životě:-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Ořechový korpus a čokoládový z podmáslí dle Arielll promazáno krémem z vaj.likéru dle rady - Radmila C. (Radunna) a byl skvělý.....i dort je celý "obšlehnutý" od ní a doufám, že to nevadí...ale mě se mooc líbil. Ozdoby mléčný marcipán a WI

POSTUP PŘÍPRAVY

Tatínek je zapálený motorkář a už má i veškerou výbavu, tak co mu jiného dát...než motorkářský dortík...hodně jsem se inspirovala zde už od dubna vybírám a čtu jak se vše dělá a velice děkuji všem, kteří se na těchto úžasných stránkách podílejí ......jste všechny moc šikovné...a moc ráda zde brouzdám:-)
Já jsem se při té motorce mooc trápila...zadělala jsem salkoš dle Radunny, který měl být tvárný, ale mě ztvrdnul jako kámen, když jsem ho rozpracovala...tak se s ním dalo dělat, ale po chvíli se mi zase začal drolit...upadli mi řidítka...a vůbec se mi vše sypalo..nevím proč...motorkářce pořád padali ruce, tak jsem se jí snažila vymodelovat z WI..nechlala vytvrdnout, ale pak mi nedrželi ruce přilepené vodou...NO DĚS!!! Asi v půl druhé ráno jsem už ze zoufalství do salkoše přimíchala kousek WI a ono to drželo!!!
No nakonec jsem to nějak dala dohromady a jen jsem se modlila, aby vše vydrželo, než dortík předám...

Kytičky dělala má dcera
Musím říct, že ta baba se mu líbila nejvíc...oslavenec dokonce uronil slzu dojetí a v tu chvíli jsem byla nesmírně šťastná, že jsem vše zvládla...
***
Kachničky na rybníčku a kamení je také práce mé holčičky:-)
Kuk
***
Můj první potahovaný dort s jedlým papírem...žádné umnění, ale dcera měla radost. Byl moc dobrý....mramor od Dáši, pudinkový krém a mandarinky..