JÁTRA NA ROŠTU-BEZ ROŠTU :-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Výborná a rychlá minutka. Vepřová( nebo drůbeží) játra,olej,cibule ,sůl,pepř,sojová omáčka.

POSTUP PŘÍPRAVY

Játra omyjeme,nakrájíme na plátky.Přes potravinářskou folii naklepeme-stačí z jedné strany.Opepříme.Rozpálíme kapku oleje dáme játra a opečeme z obou stran.Játr vyndáme a do výpeku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.Můžeme dle potřeby ještě přikápnout olej.Cibuli osmažíme,zakápneme sojovou omáčkou a dáme na opečená játra.Dosolíme.Podáváme s chlebem,rýží,hranolky,zeleninou.......

přes potravinářskou folii játra z jedné strany naklepeme.
Játra opepříme.
Na troše oleje zprudka opečeme z obou stran.
Játra vyjmeme do výpeku dáme na kolečka nakrájenou cibuli,osmažíme,zastříkneme sojovou omáčkou a dáme na játra.
Dobrou chuť.