JÁTRA NA ROŠTU-BEZ ROŠTU :-)
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Výborná a rychlá minutka. Vepřová( nebo drůbeží) játra,olej,cibule ,sůl,pepř,sojová omáčka.
POSTUP PŘÍPRAVY
Játra omyjeme,nakrájíme na plátky.Přes potravinářskou folii naklepeme-stačí z jedné strany.Opepříme.Rozpálíme kapku oleje dáme játra a opečeme z obou stran.Játr vyndáme a do výpeku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.Můžeme dle potřeby ještě přikápnout olej.Cibuli osmažíme,zakápneme sojovou omáčkou a dáme na opečená játra.Dosolíme.Podáváme s chlebem,rýží,hranolky,zeleninou.......
|
přes potravinářskou folii játra z jedné strany naklepeme. |
|
Játra opepříme. |
|
Na troše oleje zprudka opečeme z obou stran. |
|
Játra vyjmeme do výpeku dáme na kolečka nakrájenou cibuli,osmažíme,zastříkneme sojovou omáčkou a dáme na játra. |
|
Dobrou chuť. |