OMÁČKA Z VEPŘOVÉHO MASA - VAŘIL MANŽEL - VYNIKAJICÍÍÍ +++



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

50 dkg Vepřového masa,sůl,pepř, 1cibule,půlku masoxu,kmín mletý ,žampiony,nové koření mleté ,grilovací koření,plátek másla,1lžíce plnotučné hořčice,1 lžíce kečupu, 2 stroužky česneku.

POSTUP PŘÍPRAVY

Nakrájíme maso na proužky trochu osolíme a opepříme.Orestujeme si cibuli,přidáme maso, kmín a orestujem.Na maso dáme pokrájené oloupané žampiony,špetka nového koření,špetka grilovacího koření,tenký plátek másla,masox,1 lžíce plnotučné hořčice,1 lžíce kečupu.Dáme nalisovaný česnek.Zalijeme vodou a vaříme v papináku asi 20 minut.Zahustíme.Příloha knedla,rýž,těstoviny.