KOKOSOVÝ PIŠKOT S PAŘÍŽSKÝM KRÉMEM * LUXUSNÍ *



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

8 bílků, 25 dkg cukru ( jemný krystal ), 10 dkg hladké mouky, 20 dkg kokosu Krém: 8 žloutků, 4 pol. lžíce mléka, 3 pol. lžíce kakaa, 3 pol. lžíce cukru moučka, 1/8 másla

POSTUP PŘÍPRAVY

Z bílků ušleháme tuhý sníh. Do něj zamícháme cukr a pak ručně mouku a kokos. Těsto rozetřeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech (nebo vyložený pečícím papírem). Pečeme ve vyhřáté troubě do růžova.
Krém:
V páře nebo vodní lázni ušleháme 8 žloutků, 4 pol. lžíce vlažného mléka, 3 pol. lžíce kakaa a 3 pol. lžíce cukru. Já jsem šlehala ruční metličkou, ale může být i elektrický šlehač. Do vychladlého krému vmícháme jednu osminku másla. Natíráme na vychladlý piškot.
Nám stačil jeden plech na jedno odpoledne. Je to prostě mňamka.