Vláčná jablečno-banánová buchta...
...dle p. Lenky B. (Bobule) ID 118637
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Lenka B. (Bobula) ID 118637, mimibazar.cz/bobula (15.3.2010, 14:58)
Dobrý den, Jarmilko (child1) Koukám, že se buchtička povedla. (Y) Tak doufám, že všem doma chutná. (jidlo) Zdraví Lenka (hello)

ODPOVĚDĚT
Jarmila B. (jeremy) ID 278029, mimibazar.cz/jeremy (15.3.2010, 17:59)
Leničko, díky moc ještě jednou za rady, psala jsem Vám i do diskuze pod receptem ,-) Jen není tak vysoká a hezká jako ta Vaše, jelikož jsem se dočetla jen že píšete pr.do peč. ale nepsala jste kolik a já Vás nechtěla otravovat,tak jsem nedala celý,ale jen 3/4 a asi tam celý měl být,že?A taky jsem buchtu vyndala z trouby, protože se už nelepila na špejli asi po 25min.ale pak jsem po ochutnání uznala,že ještě trochu by to chtělo,tak jsem ji zas dala zpatky péct a prostě klesla,ale je fakt,že je jinak úžasná,a jak jsem psala v diskuzi,priste dam akorat mene cukru,na mne je to moc sladké :-) - syrová jablka neměl kdo okoštovat, já jsem na ně alerg.,takže možná proto to taky bylo sladší, ale takhle zpracované jsem si dala a nenatekla jsem,hihi :-D A ta poleva či krém mi moooc chutná, jako čokotermix ,-) Tak moc dík a klidně mi písněte,jak dlouho ji pečete Vy,protože jak je v tom ovoce,tak se to hůř zjišťuje,jestli už jo nebo j

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (Bobula) ID 118637, mimibazar.cz/bobula (15.3.2010, 20:20)
Dobrý večer, Jarmilko. Prášek do pečiva dávám opravdu celý. Výška buchty může být ale dána i velikostí plechu. Já peču na maličko menším, než je klasický rozměr (asi 40x35xm). Ale výška určitě není rozhodující. Hlavně, že chuťově vyhovuje a vy se můžete pustit do jablíček alespoň v této formě. Cukru můžete určitě ubrat, záleží asi také na sladkosti jablíček. Já peču asi také tak tu půl hodinku. Ono to ovoce trošku klame, buchta vypadá syrově. Zkrátka až se špejle nelepí a buchta má zlatavou barvičku, je hotovo. :-) Mějte se hezky, jsem ráda, že Vám chutnalo. (jidlo) Zdraví Lenka (hello)

ODPOVĚDĚT