Maminky,poraďte,chci připravit klukům 10 a 7 hru
stopovanou,máte nějaké typy na úkoly a na konci nějaký poklad?Předem děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Jana P. (Chana) ID 45801, mimibazar.cz/chana (1.5.2011, 11:08)
Kdysi jsme to pro děti připravili tak, že hledaly jednotlivé kusy mapy. Na každém dalším bylo označeno místo, kde se skrývá další díl mapy. Plus nějaké úkoly. No a na závěr byl samozřejmě vyznačený poklad - klasicky nějaké sladkosti.

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (kockodanka) ID 5889, mimibazar.cz/kockodanka (1.5.2011, 11:16)
Jani [A] [A], i vám moc děkuji,za chvíli jde na to ,-).Pokud to (Z) (Z) bude bavit,určitě vaší radu využiji (Y) (Y) (Y),aby byla změna (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Pavla V. (krasajda) ID 59152 (1.5.2011, 9:09)
já dělala dětem loni - nachystala jsem si cedulky, očíslovala a na každou napsala nějaký úkol ( třeba vyjmenovat 5 lesních ptáků, rostlinek, stromů )nebo najít různé geometrické tvary - v blízkosti cedulky jsem poschovávala lístky s nakreslenými znaky, nebo se zavěsit na větev a vydržet co nejdéle, vzpomenout si na písničky, kde je nějaké slovo ( kočka, pes, kytka..)....dělala jsem to tak, aby vždy z toho místa bylo vidět na další cedulku na stromě a završení byl poklad ( sladkosti v pytlíčkách - + medaile - fidorka na stužce ) schovaný v blízkosti chaty...

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (kockodanka) ID 5889, mimibazar.cz/kockodanka (1.5.2011, 9:25)
pavli,moc děkuji za radu (F) (F) (F),nějaké úkoly mě napadly,ale chtěla bych nápady i na další stopovačky,moc jste pomohla [A] [A] [A],fidorku koupím (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (1.5.2011, 8:02)
Andrejko, vytiskněte si morseovku a jako úkol napište právě morseovkou kudy vede cesta. Krátce, aby to kluci dali dohromady.
Další úkol - rozvázat zauzlovaný sáček ve kterém budou instrukce, kudy se dostanou k pokladu.
Na další stanoviště položit "zraněného" manžela a kluci musí zvládnout ošetření
pak teprve získají informaci kudy dál.
Jestli máte vzduchovku tak na bezpečné místo dát terč a ať si vystřílí další instrukce
Jde toho spousta.....

Poklad? Čokoládové mince, balíčky sladkostí, nové hračky, hry........

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (kockodanka) ID 5889, mimibazar.cz/kockodanka (1.5.2011, 9:27)
Jaruš [A] [A] [A],moc děkuji za typy,jako malá jsem stopovanou milivala,ale zapomněla ,-),moc jste mi pomohla (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Michaela C. (Michuela) ID 60181, mimibazar.cz/michuela (1.5.2011, 9:09)
Cca za 2-3 týdny budeme pořádat něco podobného pro asi 4 rodiny kamarádů, ráno dostanou za úkol ozdobit vánoční stromek tím co najdou na cestě za pokladem, trasu dostanou zadanou v podobě souřadnic a půjdou podle GPS, vždy na dalším stanovišti dostanou nové souřadnice po splnění lehkého úkolu. Na konci budou pro děti sladkosti v podobě čoko penízků, když to bude cesta za pokladem a dospěláci najdou inindície pro nalezení pípy, aby si to taky užili. Po návratu ozdobí stromek a nejoriginálněji ozdobený strom bude oceněn.

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (kockodanka) ID 5889, mimibazar.cz/kockodanka (1.5.2011, 9:23)
Míšo (F),moc vám děkuji,to ozdobení stromku je super (clamp) (clamp) (clamp)určitě váš nápad využiji (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT