Zbláznila se mi gloxinie...
...takhle nekvetla, ani když jsem jí před asi šesti lety dostala. Letos kvete už podruhé, má devět květů a ještě nějaká poupata :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Dana F. (danuscha) ID 81590 (4.10.2011, 13:31)
Jůůůů, to je nádhera (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Leni a jak ji prosím Vás pěstujete, mi se nikdy nepodařilo ji udržet déle *-) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (LenHav) ID 132670, mimibazar.cz/lenhav (4.10.2011, 16:42)
(L)dík moc (L) já jsem takovej kozel zahradník ,-) ,-) ,-) vlastně jí jen zalévám, přesazovala jsem jí za ty roky jen jednou. Mám jí stabilně postavenou mimo sluneční světlo na severním okně, tam je strááášně spokojená |:o) nechce velké teplo, na zimu "zatahuje", tj., opadají jí všechny listy a hlíza odpočívá. To ji stačí zalít jen jednou za týden (v paneláku při teplotě cca 18-20°). Dva tři měsíce odpočívá a pak začne znovu rašit, to začněte lehce přihnojovat běžným hnojivem pro kvetoucí pokojovky (Y). Oštipujte odkvetlé kvítky a poškozené listy, jinak si jí moc nevšimejte, občas jí lehce obdivte, to mají všechny kytičky moc rády (podezřívám je, že jsou to převtělení chlapi ,-)) a bude spokojená |:o) Hodně štěstí!

ODPOVĚDĚT
Dana F. (danuscha) ID 81590 (4.10.2011, 19:42)
Leničko, moc moc děkuji za rady (F) (F) (F) (F) (F) (F) určitě vyzkouším....přeji krásný večer a ještě jednou díky (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT