Markéta H. (marhal) ID 240983
Mleté maso
Prosím vás, z jakého kusu (druhu) hovězího a vepřového si připravujete doma vlastní mleté? Děkuji
ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM
poslední fotografie v albu
Dobrá restaurace v Olomouci
|
MECHANICKÝ SMETÁK
|
Filmíky
|
Mleté maso
|
Poraďte,
|
Poradíte, která levnější vodka
|
Zápis do katastru - oznámení
|
Oběd na Nový rok
|
Pohoštění na oslavu
|
Sluneční alergie
|
Občerstvení na vánoční večírek
|
Vždycky dobře poradíte :) - dneska SIPO
(upozornit administrátory na porušení pravidel inzerce)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE
REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem
6
komentářů
Vera N. (Vera N)
ID 136348 (15.2.2012, 14:25)
Já zásadně z mletého plecka a když tak přidám kousek bůčku.
ODPOVĚDĚT
Martina E. (simowa)
ID 117213,
mimibazar.cz/simowa
(15.2.2012, 8:49)
dáváme půl na půl hovězí a vepřové
od té doby mi ani kupovaná sekaná nechutná
děláme na všechny způsoby ... i kuličky do rajské
ODPOVĚDĚT
Iva R. (avynka)
ID 8231 (14.2.2012, 22:26)
Já si nechávám pomlet taky libovější bůček nebo vepřový ořez (tak 3/4 kg) a 1/4 kg hovězího předního (nebo hovězího ořezu) a sekaná je
ODPOVĚDĚT
Jiří a Blanka B. (Bubalka)
ID 38457,
mimibazar.cz/bubalka
(14.2.2012, 21:53)
pokud budete mít jen libové maso, budete mít potom karbenátky, nebo na co to máte suché, přidejte kousek bůčku -bude to lepší....
ODPOVĚDĚT
Pavlina J. (oldina1)
ID 47311,
mimibazar.cz/oldina1
(14.2.2012, 21:44)
u nás se mele krkovice/jsme takový hnípači tlustého
/nebo libová plec a hovězí přední..většinou tak poměr třičtvrtě vepř.,čtvrt.hovězího..jak to vyjde
..
ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela)
ID 205626 (14.2.2012, 20:54)
já si melu půl na půl , libovější bůček a přední hovězí.
ODPOVĚDĚT
Markéta H. (marhal)
ID 240983 (14.2.2012, 20:55)
děkuji
ODPOVĚDĚT