Mleté maso
Prosím vás, z jakého kusu (druhu) hovězího a vepřového si připravujete doma vlastní mleté? Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Vera N. (Vera N) ID 136348 (15.2.2012, 14:25)
Já zásadně z mletého plecka a když tak přidám kousek bůčku. (Y)

ODPOVĚDĚT
Martina E. (simowa) ID 117213, mimibazar.cz/simowa (15.2.2012, 8:49)
dáváme půl na půl hovězí a vepřové (Y) od té doby mi ani kupovaná sekaná nechutná (Y) děláme na všechny způsoby ... i kuličky do rajské (flower)

ODPOVĚDĚT
Iva R. (avynka) ID 8231 (14.2.2012, 22:26)
Já si nechávám pomlet taky libovější bůček nebo vepřový ořez (tak 3/4 kg) a 1/4 kg hovězího předního (nebo hovězího ořezu) a sekaná je (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F)

ODPOVĚDĚT
Jiří a Blanka B. (Bubalka) ID 38457, mimibazar.cz/bubalka (14.2.2012, 21:53)
pokud budete mít jen libové maso, budete mít potom karbenátky, nebo na co to máte suché, přidejte kousek bůčku -bude to lepší....

ODPOVĚDĚT
Pavlina J. (oldina1) ID 47311, mimibazar.cz/oldina1 (14.2.2012, 21:44)
u nás se mele krkovice/jsme takový hnípači tlustého ,-)/nebo libová plec a hovězí přední..většinou tak poměr třičtvrtě vepř.,čtvrt.hovězího..jak to vyjde (F)..

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (14.2.2012, 20:54)
(F) já si melu půl na půl , libovější bůček a přední hovězí.

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (marhal) ID 240983 (14.2.2012, 20:55)
děkuji :)

ODPOVĚDĚT