dovolená jižní Italie Kalábrie
Prosím letos chceme někdy v létě do Itálie - máte zkušenosti s nějakou cestovkou, dobrým místem s vyžitím pro děti a případně ubytováním?Levně cenově....2 dospělí+1 dítě 5 let.Nebo klidně jinou lokalitu kterou můžete doporučit
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Zdeňka L. (Krámek) ID 207445 (20.2.2012, 21:31)
Ve Vieste jsem byla, je to tam nádherné, pláž je výborná. Byla jsem i v Peschici, to je také na Gargánu, tam to bylo taky moc hezké. Ale na dovolenou s menším dítětem bych tam nejela, zdá se mi to daleko. Pravda je, že jsme byli autobusem, takže cesta trvala určitě přes 20 hodin. Na konci už to bylo hodně dlouhé i pro mě. Autem to bude o hodně rychlejší, ale pod 14-15 hodin se asi nedostanete. Doporučovala bych jet někam k Bibione, nebo někam tam. Je tam sice víc lidí, ale pláže jsou hezké, taky dlouho mělká voda, dítko se vyblbne dostatečně. Navíc do Benátek je to cca 12 hodin (autobusem), vyjíždí se večer, děti spí a dopoledne už jste na místě, takže se děti v autobuse moc nenudí. Tak ať dobře vyberete.

ODPOVĚDĚT
Ivana V. (Ivuchas) ID 147063 (20.2.2012, 11:36)
Doporučila bych městečko VIESTE, je to v oblasti Puglia, je tam nádherně, byli jsme 3x a určitě chci ještě vidět! Dlouhé pláže a pro děti výborné, že je dlouho mělčina. A těch mušliček jako tam jsem nikde jinde nenašla, stačí projít se po pláži a sbírat, když byli děti větší, tak mušličky i lovili (blízko břehu, žádné velké potápění, jen s potápěčskými brýlemi) a moc je to bavilo. Dodnes mám mušličky doma schované.
www.vieste.it

ODPOVĚDĚT
Růžena J. (endy77) ID 166766, mimibazar.cz/endy77 (19.2.2012, 19:55)
my jezdíme pravidelně každý rok a to i dvakrát za léto do itálie , jezdíme bibione , a riccione , tam je to užasný , hlavně i pro děti , jsou tam zábavné parky pro děti , opravdu super , kousek máte san marino , krásný vílet, jezdíme už přes italskou agenturu , paní mluví česky , když ji budete psát dotaz na ceny atd. tady je odkaz http://www.adriaragus.it/, byla jsem už ve více místek v itálii a riccione vede , letos jedem i do san benedeto toronto , také to tam bylo krásné , ale byla jsem tam před 10 lety , tak chci se tam zas podívat (Y) :-)

ODPOVĚDĚT