jdem na návštěvu a chci ho udělat, ale jak na to, je různých receptů, jak ho děláte vy?????
Sofie N. (želva17) ID 391765 (2.4.2012, 12:25) | tý jo, to je krásný,ale ta cena.Tak to koupím až budu chodit do práce.(za 2 roky)Muž by z něj měl určitě radost.
ODPOVĚDĚT |
|
| Věra E. (Jonáš7) ID 72486, mimibazar.cz/jonas7 (31.3.2012, 10:32) | já si kupuji v Bille cibuláčky a už si to jen dochutím klasicky.../v Německu je mají taky asi euro dvacet/lepší jak hovězí maso
ODPOVĚDĚT |
|
|
| Kateřina V. (katuv) ID 343987 (30.3.2012, 20:39) | My ho milujeme a nejraději ho máme z falešné svíčkové (nebo pravé nebo z roštěné)...ale z té falešné je nejlepší. Myslím, že filozofie konzumace tataráku je hlavně o tom, že si ho každý namíchá a "uhňácá" tak jak mu chutná. Takže na talíř jen bochánek masíčka s důlkem do kterého dáte žloutek. Ostatní igredience do mističek, ať si každý uchutí po svém. Dáváme...cibuli, worchester, sojovku, sůl, sladkou a pálivou papriku, mletý černý pepř, kečup, plnotučnou hořčici. Česnek až na topinky. Mňamky hned bych si dala.
ODPOVĚDĚT |
| | Romana R. (tryskac) ID 92392, mimibazar.cz/tryskac (31.3.2012, 7:30) |
Děláme ho stejně jen jsme začali vynechávat ten žloutek, ani to nepoznáte Mňam, hned bych si ho dala, miluju ho A to když jsem ho jedla poprvé (nutil mi ho tatínek když mi bylo asi 9 let), tak jsem u toho brečela Ty prkénka jsou úžasná, ale také za "úžasnou" cenu, škoda.
ODPOVĚDĚT |
|
Alena Edelsbergerová (BUBENO) ID 253674, mimibazar.cz/BUBENOcz (30.3.2012, 20:32) | My sme si obľůbili tatarák z lososa prichutený koprom, cibuľkou a dijounskou horčicou
ODPOVĚDĚT |
|
Kamila G. (Wiktorie) ID 73298, mimibazar.cz/wiktorie (30.3.2012, 19:58) | Te´d jsm někde četla ( mimochodem dělala jsem ho minulý týden), že se do tatráku nemá dávat česnek, ten patří až na topinku. Já maso škrábám nožem, nemelu,ikdyž by to bylo asi rychlejší.je to mňamka, dělám ho tak 2x do měsíce. Závidím
ODPOVĚDĚT |
|
| Jiří a Blanka B. (Bubalka) ID 38457, mimibazar.cz/bubalka (30.3.2012, 19:38) | hovězí maso semlít 2x !!, žloutky, cibule na velmi jemno, kečup, hořčice, sůl, pepř, popř. sojovka, worčestr. POdle chuti i špetka gril. koření, vepř. šťáva v prášku... česnek na topinku a topinky...
ODPOVĚDĚT |
|
| Monika Č. (sola) ID 1383, mimibazar.cz/monika (30.3.2012, 19:38) | Já dávám cibulku,worchester,magi,pepř,sůl,žloutek,chilli papriku. A prý je vynikající.
ODPOVĚDĚT |
|
| Lucie V. (Elka) ID 6610, mimibazar.cz/elka (30.3.2012, 19:24) | Tedy asi neporadím nic nového,ale nevíte náhodou kde by se dal koupit ten tác??????
ODPOVĚDĚT |
| | | Lucie V. (Elka) ID 6610, mimibazar.cz/elka (31.3.2012, 7:27) |
Děkuji-je fakt pěkné,ale ta cena se mi vůbec nelíbí
ODPOVĚDĚT |
| | Lucie U. (Lucissia) ID 238884 (30.3.2012, 20:22) |
To prkénko je super, ale ta cena, no tedy
ODPOVĚDĚT |
|
| Jaroslava Š. (svecina) ID 339697, mimibazar.cz/svecina (30.3.2012, 19:19) | Dnes se s tatarakem roztrhl pytel odpoledne jsem ho poprve zkoušela dělat navečer zapnu prostřeno a předkrm tatarak zapnu počitač a dotaz tatarak dělala jsem ho tak jak piše pani podemnou tak at se podaři
ODPOVĚDĚT |
| | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (30.3.2012, 19:46) |
jaruško,ja ho dala včera zrovna také poprvé,ale nak mě to nenadchlo zato mužsky byl uplně nadšený .dala jsem ho uplně stejně jako vy.
ODPOVĚDĚT |
|
| Pavlína N. (Pamela98) ID 8264, mimibazar.cz/pamela (30.3.2012, 19:13) | Miluško,já dávám cibulku,pepř, sul,sojovku wolchester hořčici,kečup žloutek,chili..od kadého trochu ..snad jsem na nic nezapomněla
ODPOVĚDĚT |
| | Miluše P. (tucnakavosa) ID 421579 (30.3.2012, 19:13) |
Pavli moc děkuji
ODPOVĚDĚT |
| | Jitka B. (Benula1) ID 115404, mimibazar.cz/benula1 (30.3.2012, 19:32) |
Milu, dávám česnek,sůl,pepř,worcestr,hořčici
ODPOVĚDĚT |
|
| Veronika K. (vegisa) ID 20347, mimibazar.cz/vegisa (30.3.2012, 19:12) | tatarák nedělám ale ten tác na to je
ODPOVĚDĚT |
| | Miluše P. (tucnakavosa) ID 421579 (30.3.2012, 19:13) |
to jsem našla někde na netu ten obrázek
ODPOVĚDĚT |
|