Nokia C2-02 Touch and Type Golden White
prosím jaké máte zkušenosti? nevíte jsou tyto Nokie kazové? Bohužel má Nokia po čajové lázni, kterou ji dopřál můj syn před 5 měsíci, už odešla a tak hledám náhradu.Děkuji za každý postřeh, zkušenost a názor. MArkéta
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Kateřina H. (kacule79) ID 62001, mimibazar.cz/kacule79 (10.5.2012, 9:21)
Také jsem nad ním uvažovala, ale recenze na něj nic moc, tak jsem se nakonec rozhodla pro Samsung Galaxy mini a budu si ho přát k narozeninám :-). Mrkněte na něj, recenze jsou super a kamarádky co ho mají si ho nemohou vynachválit. Cenově jsou stejné.

ODPOVĚDĚT
Ivana M. (Ankavi) ID 56515 (10.5.2012, 8:28)
Moje (X) ho dostala od Ježíška jako relativně levnější dotykáč. Je s ním spokojena a umí to sním úplně v pohodě, neseká se jí, fotky OK a nahrát do PC jdou - i když nevím, jestli ten samý den (málokdy to ten samý den děláme). Takže za mě - za tu cenu vcelku dobrý dotykáč (F) (F) :-)

ODPOVĚDĚT
Gabriela M. (gabana) ID 20983, mimibazar.cz/gabana1 (10.5.2012, 0:21)
Taky jsem z něj nejdříve byla nadšená, po pár měsících už mě to nadšení opadá. Sms se blbě píšou,tlačítka jsou dost blízko u sebe a hodně malá, dost často "zamrzá",nejde nastavit délka intervalu spořiče,takže třeba při psaní sms jak chvilku zaváhám,hned se vypne a zamkne. Naopak na zamykání je dost velké dotykové tlačítko,takže se mě věčně v kapse sám odemyká a pak to skáče kam se mu zlíbí a poslední věc, kterou fakt nechápu,tak aktuálně vyfocené foto nelze stáhnou do pc, prostě to ten den v nabídce nenajdu, lze to třeba až za 3-4 dny, to už se k přenosu ukáží fotky všechny. Já mám v bílofialové duál verzi na dvě simkarty, to je pro mě jediná a obr výhoda, protože jsem s jedním telefonem na příjmu dvou čísel,ale jinak bych do něj už určitě nešla a radši si koupila klasický samotný dotykáč.

ODPOVĚDĚT
Lenka R. (spasina) ID 194836, mimibazar.cz/spasina (10.5.2012, 0:06)
Dobrý večer Markéto,mám tento telefon kupovaný o vánocích,před tím jsem měla samsung který mi 2letá dcera utopila v kafíčku ,-) ,tenhle jsem chtěla protože mi přišel hezký a hlavně nechtěla jsem nic drahého dokud je dcera malá ,-) ..ale vadí mi,že když mi zvoní trochu déle tak se brzy zhasne a nevidím kdo mi volá(možná to půjde nastavit v mobilu,nevím) a pak mi vadí,že se s ním špatně píšou sms.Zkuste ho někde na prodejně..já jsem z něho fakt docela zklamaná a asi ho nechám utopit ,-)

ODPOVĚDĚT