Rafaelo kuličky ze salka
dělala jsem minulý rok kuličky ze salka, ale za pár dní byly strašně vysušené.Udělala jsem něco špatně anebo je to normální?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Markéta J. (Majda 1) ID 18808, mimibazar.cz/majda1 (10.9.2013, 15:59)
Romčo Rafaelo kuličky dělám ze sušeného mléka.Dělám je hlavně na vánoce a ještě nikdy se mi nevysušily.

ODPOVĚDĚT
Romana L. (r.luna) ID 17768, mimibazar.cz/hejro (12.9.2013, 19:59)
jééééééééé a nemáte přesný recept :-$

ODPOVĚDĚT
RENATA 104 P. (Renata 104) ID 158575 (12.12.2012, 8:55)
Já Rafaelo miluju. A taky jsem je měla vždycky suché, loni jsem našla recept, kde se přidává kromě kokoku a salka ještě 100% tuk - Omega. A fakt super. Zkusím během dneška vložit recept do mých receptů, tak pokud budete mít zájem mrkněte. (Y)

ODPOVĚDĚT
Jaroslava V. (koubeska) ID 51136, mimibazar.cz/koubeska (11.12.2012, 22:28)
Moc kokosu (N). Dělávám každý rok a všichni se můžou užrat. V papír. košíčkách je uchovávám v uzavřené plastové dóze. Je to ale 100 % množstvím toho kokosu, já dělám podle oka, ale tuším, že se uvádí na 1 salko 1 balíček (250g) kokosu. Já dávám míň, hmota je jakoby trochu "nehotová", jakože kuličky se netvoří úplně bez lepení. Trochu navlhčím ruce a holt na nich trošinku zůstane. Chce to dělat rychle a lépe dělat studené (třeba nechat hmotu chvíli v lednici). Ochutnala jsem i jiné verze, ale tahle "čistá" je prostě NEJ (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
LUCIE Š. (Lucinenda) ID 4711 (11.12.2012, 20:04)
já tam dávám kousek másla,ale dělám je pár dní před Vánocemi a uchovávám v lednici

ODPOVĚDĚT
Markéta Š. (Auško) ID 323262 (11.12.2012, 19:16)
http://czechdiy.blogspot.cz/2012/11/domaci-kulicky-raffaelo-skoro-jako-prave.html děláme tyto a v lednici vydrží kolem měsíce pokud je nesežerem :-D

ODPOVĚDĚT
Michaela D. (mia13star) ID 308265 (11.12.2012, 19:05)
Já je dělám každý rok, ale vysušené je nemám. Loni je podle stejného receptu dělala švagrová - a byly vysušený a drobily se :-( ... tak nevím *-) buď tam dává víc toho kokosu, a nebo je problém ve skladování. Ona je měla v papírové krabičce -takže to větralo. Já je měla uzavřené v plechovce.

ODPOVĚDĚT
Veronika K. (vegisa) ID 20347, mimibazar.cz/vegisa (11.12.2012, 18:31)
také jsem dříve dělala, ale minulý rok jsem poprvé dělala z bílé čokolády a ty jsou na 100% lepší lepší jsem ještě nejedla |:o)

ODPOVĚDĚT
Renata P. (PtackovaRenata) ID 32065 (11.12.2012, 18:14)
Já zase nedám dopustit na tento recept z bílé delisy http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=2336

ODPOVĚDĚT
Michaela Š. (myšák) ID 4704, mimibazar.cz/mysak (13.12.2012, 20:25)
Dobrý večer, můžu se zeptat? Delisa je ta oplatka nebo je i čokoláda ,-). Děkuji

ODPOVĚDĚT
Renata P. (PtackovaRenata) ID 32065 (13.12.2012, 22:34)
,-) ta oplatka, z bílé dělám "rafaela" a z oříškové rumové kuličky

ODPOVĚDĚT
Simona W. (image.lbc) ID 48170, mimibazar.cz/imagelbc (11.12.2012, 16:57)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=98749 dělám tyto a jsou luxusní |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Veronika F. (frini) ID 280377, mimibazar.cz/frini (11.12.2012, 19:00)
Také dělám tyto a mohu doporučit (zajic) (Y)

ODPOVĚDĚT
Romana L. (r.luna) ID 17768, mimibazar.cz/hejro (11.12.2012, 16:59)
jéééé, děkuji (Y) určitě vyzkouším,protože z toho salka nám moc nechutnali :-$

ODPOVĚDĚT