dělala jsem minulý rok kuličky ze salka, ale za pár dní byly strašně vysušené.Udělala jsem něco špatně anebo je to normální?
| Markéta J. (Majda 1) ID 18808, mimibazar.cz/majda1 (10.9.2013, 15:59) | Romčo Rafaelo kuličky dělám ze sušeného mléka.Dělám je hlavně na vánoce a ještě nikdy se mi nevysušily.
ODPOVĚDĚT |
| | Romana L. (r.luna) ID 17768, mimibazar.cz/hejro (12.9.2013, 19:59) |
jééééééééé a nemáte přesný recept
ODPOVĚDĚT |
|
RENATA 104 P. (Renata 104) ID 158575 (12.12.2012, 8:55) | Já Rafaelo miluju. A taky jsem je měla vždycky suché, loni jsem našla recept, kde se přidává kromě kokoku a salka ještě 100% tuk - Omega. A fakt super. Zkusím během dneška vložit recept do mých receptů, tak pokud budete mít zájem mrkněte.
ODPOVĚDĚT |
|
| Jaroslava V. (koubeska) ID 51136, mimibazar.cz/koubeska (11.12.2012, 22:28) | Moc kokosu . Dělávám každý rok a všichni se můžou užrat. V papír. košíčkách je uchovávám v uzavřené plastové dóze. Je to ale 100 % množstvím toho kokosu, já dělám podle oka, ale tuším, že se uvádí na 1 salko 1 balíček (250g) kokosu. Já dávám míň, hmota je jakoby trochu "nehotová", jakože kuličky se netvoří úplně bez lepení. Trochu navlhčím ruce a holt na nich trošinku zůstane. Chce to dělat rychle a lépe dělat studené (třeba nechat hmotu chvíli v lednici). Ochutnala jsem i jiné verze, ale tahle "čistá" je prostě NEJ
ODPOVĚDĚT |
|
| LUCIE Š. (Lucinenda) ID 4711 (11.12.2012, 20:04) | já tam dávám kousek másla,ale dělám je pár dní před Vánocemi a uchovávám v lednici
ODPOVĚDĚT |
|
|
| Michaela D. (mia13star) ID 308265 (11.12.2012, 19:05) | Já je dělám každý rok, ale vysušené je nemám. Loni je podle stejného receptu dělala švagrová - a byly vysušený a drobily se ... tak nevím buď tam dává víc toho kokosu, a nebo je problém ve skladování. Ona je měla v papírové krabičce -takže to větralo. Já je měla uzavřené v plechovce.
ODPOVĚDĚT |
|
| Veronika K. (vegisa) ID 20347, mimibazar.cz/vegisa (11.12.2012, 18:31) | také jsem dříve dělala, ale minulý rok jsem poprvé dělala z bílé čokolády a ty jsou na 100% lepší lepší jsem ještě nejedla
ODPOVĚDĚT |
|
| Renata P. (PtackovaRenata) ID 32065 (11.12.2012, 18:14) | Já zase nedám dopustit na tento recept z bílé delisy http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=2336
ODPOVĚDĚT |
| | Michaela Š. (myšák) ID 4704, mimibazar.cz/mysak (13.12.2012, 20:25) |
Dobrý večer, můžu se zeptat? Delisa je ta oplatka nebo je i čokoláda . Děkuji
ODPOVĚDĚT |
| | | Renata P. (PtackovaRenata) ID 32065 (13.12.2012, 22:34) |
ta oplatka, z bílé dělám "rafaela" a z oříškové rumové kuličky
ODPOVĚDĚT |
|
| Veronika F. (frini) ID 280377, mimibazar.cz/frini (11.12.2012, 19:00) |
Také dělám tyto a mohu doporučit
ODPOVĚDĚT |
| | Romana L. (r.luna) ID 17768, mimibazar.cz/hejro (11.12.2012, 16:59) |
jéééé, děkuji určitě vyzkouším,protože z toho salka nám moc nechutnali
ODPOVĚDĚT |
|