Valašská kyška
Prosím, nevíte jak použít při pečení...nestihneme je vypít, tak je potřebuji dát do nějakého pečiva, slaného, sladkého....
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Kristina R. (Krůžička) ID 103532 (4.1.2013, 20:42)
a co třeba Langoše

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (4.1.2013, 18:32)
Ještě jsem zapomněla na chleba...jestli pečete doma...zadělávám kyškou nebo pomáslím (Y)

ODPOVĚDĚT
Marta K. (marslavkar) ID 133904 (4.1.2013, 18:22)
Dělám z podmáslí nebo kyšky lívance a nebo buchtu s ovocem. Kdybyste chtěla recept, stačí napsat. Pošlu vám je na email (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (4.1.2013, 18:11)
Já používám do jakékoliv buchty místo mléka, na lívance, na polévku..tuším Fico se jmenuje, nevím, jestli na českém nebo slovenském MMB, dělala jsem a je dobrá.

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (4.1.2013, 18:10)
Tu buchtu dělám taky-mám v receptech, jinak můžete udělat koprovou polévku, okurkový salát, palačinky, lívance-těsto je nadýchanější a chutnější než z mléka. (F)

ODPOVĚDĚT
Dana Š. (Dana 79) ID 27990 (4.1.2013, 18:09)
Právě jsem vytáhla z trouby z této kyšky mufínky ala kefírový mecháček tady z mmb.

ODPOVĚDĚT
Radka HORSINKOVÁ (radus007) ID 365946 (4.1.2013, 18:07)
Já dělám toto :-$ :-$ :-$
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=134045&user=365946 (L) (L)

ODPOVĚDĚT