| Jitka K. (Jikri) ID 314345 (15.1.2013, 8:38) |
Dělám rybí salát, švagr je rybář, takže občas rybku donese. Kapra dostanu vykuchaného a očištěného. Nasolím ho pořádně i uvnitř a do druhého dne nechám v lednici. Druhý den pořádně propláchnu. Uvařím si mrkev a najemno ji nakrájím. Nakrájím dvě cibule a vše pridám do mísy k rybě plus dva bobkové listy a pár kuliček nového koření. Zaliji vodou s octem v poměru 3:1 voda, ocet. Ryba musí být potopená. Šoupnu do lednice a nechám týden. Po týdnu vyliju vodu, zeleninu nechám, máme ji rádi a přidám jěště steril hrášek. Oberu maso a přidám majonézu.Dosolím, dopepřím. Hotovo.
ODPOVĚDĚT |
| Nataša M. (rovo) ID 129113, mimibazar.cz/rovo (15.1.2013, 9:02) |
Hm,to nezní špatně.Děkuju.
ODPOVĚDĚT |
| | | Michaela P. (Nellynka) ID 113917, mimibazar.cz/nellynka (15.1.2013, 9:20) |
Stejně tak to dělá i tchýně, maso obere od kostí, pokrájí, přidá navíc ještě vlastní zavařené okurky a 1 moravanku a nechá ještě pár dní v lednici uležet, aby se chutě spojili. To je potom žrádlo Po té moravance je i mírně pikantní
ODPOVĚDĚT |