| Kateřina B. (Bekinka) ID 10565 (19.1.2013, 10:13) | V původním receptu je pivo, ale já nahrazuji vodou a naprosto v pohodě, dále hladká mouka, vajíčko, sojovka, plnotučná hořčice, sůl, pepř, solamil. Máme to moc rádi
ODPOVĚDĚT |
| | Jan B. (bozekjan) ID 426909 (19.1.2013, 11:15) |
děkuji,to pivo tam dám,rpý je to opravdu dobrota.Díky!
ODPOVĚDĚT |
|
| Anna M. (annamor) ID 462910 (19.1.2013, 9:23) | taky dělám pivní těstíčko - občas. Ale abych měla jistotu, že se to fakt dobře propeče, tak napřed to maso opražím a pak teprve obaluji v těstíčku. Pivo nepiju, ale v těstíčku mi nevadí, ba co víc, chutná
ODPOVĚDĚT |
| | Jan B. (bozekjan) ID 426909 (19.1.2013, 9:26) |
Aničko,děkuji za tip!
ODPOVĚDĚT |
|
| Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (19.1.2013, 9:15) | Výborný jsou kuřecí rarášči! To je právě s pivem. A nebojte se, není tam vůbec cítit.
ODPOVĚDĚT |
| | Jan B. (bozekjan) ID 426909 (19.1.2013, 9:17) |
rarášci??vyhledám,děkuji
ODPOVĚDĚT |
| | | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (19.1.2013, 12:03) |
Niki,jasně poslala už včera gulášek už se mi dusí,Pavel jel do města pro knedlík. a po gulášku bude
ODPOVĚDĚT |
| | | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (19.1.2013, 9:24) |
krásné ranko kočko,já dělám také ty rarášky a výborné,já jsem si včera vytáhla balíček masa,vůbec jsem nevěděla co tam je a ráno koukám plec v celku ach jooo ani jí neumím moc nakrájet a co stoho udělám,tak to už vůbec nevím,to mi koupila mamina tak kočko porad.pááá
ODPOVĚDĚT |
| | | | Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (19.1.2013, 10:02) |
Já dělám z plecka i rizoto.
ODPOVĚDĚT |
| | | | | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (19.1.2013, 15:30) |
jj je silnější,já dám větčinou jen půlku a druhou šup do mrazáku,ale vařím ve velkém,tak dávám i celý.snad mě tu neukamenují.
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (19.1.2013, 15:40) |
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
| | | | | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (19.1.2013, 15:03) |
Olí,já ho taky používám moje mamina i babi ho používali a jsme tu já jsem se ted naučila používat ten rosolovitý od knorr a výborný,dodá to mu tu správnou chut,myslím,že to není zas nic hrozného,vždyt to není každý den.
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (19.1.2013, 15:08) |
Jojo, ten mi kluk tady přinesl. Je moc dobrý do polévky. Ale přijde mi, že je silnější než ta kostka.
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
| | | | | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (19.1.2013, 12:17) |
Olí,to já vůbec neznám,vždy dávám zeleninku já mám ráda,mrkev,květák,brokolici,ještě přidávám hrášek a kukuřici,mě by tam zeleninka asi chběla,jooo masox dávám taky.
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (19.1.2013, 12:21) |
Já se vždycky bojím slovo masox vůbec napsat Ale přidávám ho kvůli chuti skoro do všeho. Třeba jen kousíček, ale i do šťávy pod pečené kuře
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
| | | | | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (19.1.2013, 12:04) |
Olí,dík za tip,ale nemám zeleninku do rizota.
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (19.1.2013, 12:13) |
A na co zeleninu? Zkusila jste už rizoto jen z masa a rýže? To je taky moc velká dobrota. Ale je fakt, že tam dávám kostičku masoxu a to hodně lidí nechce dávat.
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
| | | | Jan B. (bozekjan) ID 426909 (19.1.2013, 9:26) |
Janičko sluníčko ahoooj,tak já ty rarašky udělám teda ....tak já nevim,co kdybys to maso nakrájela na kostky a udělala Segedínský guláš????
ODPOVĚDĚT |
| | | | | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (19.1.2013, 9:44) |
Niki,ty jsi zlatíčko,no jasně segoš ještě,že trě mám dokonce mám domácí nakladáné zelíčko tak to bude dobrota,hodná díííík jdu na to,ještě musím poslat Pavla pro knedlíky a bude hotovo.páááá
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Jan B. (bozekjan) ID 426909 (19.1.2013, 11:14) |
Zlato,poslala jsi mi tu adresku??
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
|