moje první fimování
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Marcela V. (Cíček) ID 294688, mimibazar.cz/cicek02 (21.1.2013, 8:42)
máte to krásně kulatě vykrojené a ty korálky jsou té jeden jako druhý (Y) (clamp) (Y) na první pokus super výkon (clamp) (clamp)šikulka |:o) (F) (F) (hello) (child1)

ODPOVĚDĚT
Michaela D. (mia13star) ID 308265 (21.1.2013, 9:53)
mockrát děkuji (L) ...teprve zkouším, jak se s fimem pracuje a začalo mě to bavit. Jen toho času je málo, a tak jsem to zkoušela zatím jen dvakrát. Od manžela jsem dostala roller - tak jsem to podruhé zkusila s ním - ale vůbec se mi nedaří :-( korálky se mi vždycky rozdrolej a kuličku jsem neudělala snad ani jednu. Nechápu. Přitom na videích na youtube to jde tak krásně 8o|

ODPOVĚDĚT
Marcela V. (Cíček) ID 294688, mimibazar.cz/cicek02 (21.1.2013, 10:01)
my ho máme taky, ale taky nám to s ním nešlo. Já taky nemám korálek jako korálek, ale co pomáhá tak než to dávám zapéct do trouby tak je dám na chvilku do ledničky. Ztuhlé je pak propíchnu a míň se zplošťují než je propichovat měkké. Ještě se to dá malounko dovytvarovat a je to lepší.. Fimo je opravdu dost náročné na čas, po vypálení ještě nalakovat navázat takže výrobek opravdu není hned k darování, to je pravda. Ale určutě máte trpělivost a fantazii tak moc moc držím palečky (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Michaela D. (mia13star) ID 308265 (21.1.2013, 10:08)
... je to opravdu žrout času. Zvlášť, když ještě nemám strojek na těstoviny (fimo) ,-) ale jako odreagování VÝBORNÉ !!!! ..... děkuji za radu s chlazením fima. Sice to znám a dělala jsem to tak. Načetla jsem od paní Brýdové co se dalo ,-) .... ale každá rada drahá a já si ráda nechám poradit. Zvlášť od takové odbornice - VAŠE FIMOVÝROBKY JSOU PŘENÁDHERNÝ !!!! (Y) (clamp) (clamp) (L)

ODPOVĚDĚT
Marcela V. (Cíček) ID 294688, mimibazar.cz/cicek02 (21.1.2013, 10:28)
Se strojkem na nudle to jde hnedka líp, nám úplně stačil ten z TV PRODUCTS, už nevím jestli byl za 300 nebo 400. Ale oproti originálům na fimo je cena nesrovnatelná. U nás v Pardubicích jejich krámek máme tak bych mohla koupit a zaslat. Strojek udělá hooodně práce. Jinak fimo jsem s kamarádkou prvně otestovala na kuzu práce paní Brýdové a i nadále koukáme na její stránky, má to suprově popsané a nafocené. Jejda :-$ mooooc děkuju za pochvalu, ale jsem taky takový začátečník, fimo má nepočitatelně možností a znám jen zlomek, ale internet je mocný čaroděj ,-) a i kurzíky jsou super jen drahé, ale párkrát jsme na nich v Praze byly a i tam sme pochytily nějakí fígle (Y)

ODPOVĚDĚT