| Valérie K. (Visnery) ID 85813, mimibazar.cz/visnery (15.5.2013, 8:14) |
Zalezi na co ji chcete? Jako wok, nebo grilovaci, nebo klasickou pro vsechno, nebo treba palacinkovou? Na kazdou se hodi neco jineho... pokud na ni budete opekat maso, steaky, panenku a dalsi veci, doporucila bych tezkou grilovaci panev..pokud hledate neco na kazdy den, tak bych vzala nejakou s keramickym povrchem (dejte si pozor na kvalitni firmu, aby se uprostred nepripalovala), nebo teflonovou, napriklad od Tefalu (tescoma na muj vkus moc teflonove neumi), jinak samozrejme pokud chcete investovat do lepsi panve, tak titanovou, jsou ale nehorazne tezke a vetsinou i dost velke, jejich vyuziti je take vsestranne...
ODPOVĚDĚT |
| | Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (15.5.2013, 8:42) |
Přesně souhlasím. Nedá se koupit jedna pánev a jít jí na všechno. Mám přímo grilovací od Tefalu hranatou s mřížkou a je super. Vok mám klasický teflonový a teflonovou pánev mám třeba na řízky, ale nedovedu si představit dělat na ní palačinky. Na palačinky, lívance atd je super keramika, mám od Moneta Ceramica i plno rendlíků a třeba na pudink a takové ty připalovací věci neznám nic lepšího. Za mě Tescomu taky nebrat, umí nerez hrnce, ale pánve ne.
ODPOVĚDĚT |