![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/140208/11/a378121-1391856779.jpg) | lenka p. (gkuzhg) ID 378121 (10.7.2013, 21:40) |
Ztuhne, taky nedávam žadnou chemiji ![,-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130627/08/a159914-1372315770.jpg) | VERONIKA C. (MUMUNKA) ID 159914 (10.7.2013, 21:43) |
Leni, děkuji za odpověď, mě aktuálně ani nejde tak o tu chemii, ale mamka mi teď večer dovezla 10 kilo meruněk , tak je zítra potřebuji zpracovat a zjistila jsem, že kromě cukru a kyseliny citronové nemám na marmošku nic jiného a nevím jestli to meruňkám stačí, aby marmeláda ztuhla.
ODPOVĚDĚT |
| ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/120902/13/a58604-1346584827.jpg) | Iveta L. (johnynka) ID 58604 (11.7.2013, 7:20) |
stačí troška kyseliny citr.
ODPOVĚDĚT |
| ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090528/14/a140634-1243515563.jpg) | Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (10.7.2013, 22:53) |
stačí, nikdy nedávám želírovací cukr
ODPOVĚDĚT |