Sušené rajčata
Mám nasušeno a ted nevím jestli zalít studeným nebo horkým olejem.Recepty na netu jsou různé.Poradte prosím.Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (8.9.2013, 20:45)
Já právě suším... Loni jsem poprvé vyzkoušela, já to tedy osobně nejím, ale manžel a okolí, které jsem podarovala, bylo nadšené, jak byly vynikající (minulý týden se dojídala poslední sklenička). Usušená rajčátka jsem trošku osolila a naložila do olivového oleje studeného, přidala pár bylinek (co jsem našla na zahradě), pár plátku česneku a pořádně zavřela... a vydržely rok ve sklepě... (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (8.9.2013, 9:05)
nezalívejte! já je mám jen tak usušené ve sklence - hážu je podle potřeby pod maso, do polévky.

Pravá sušená jsou jiná než ta naše. Naložila jsem je jen jednou do oleje a nebylo to ono.

ODPOVĚDĚT