Recept na přesnídavku
Prosím o dobry recept na přesnídavku z jablíček.Chci to udělat našemu mimču až mu bude 6.měsiců a více.A chtěla bych to zamrazit.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
dana n. (danca60) ID 403468 (22.9.2013, 18:29)
Rozhodně bych také nemrazila. já jen trochu povařila jablíčka, pomixovala a ani nepřislazovala... byly docela sladká jablka - dosladit to můžu přece vždycky... dala do skleniček a zavařila... když byl malý větší, přidala jsem i puding na huštění, aby se více zasytil, nebo jsem kombinovala i s jiným ovocem - hrušky, mrkev, borůvky, jahody, broskev, meruňka,... co jsem měla... mě to chutná i teď, když to malý už ani nechce ,-)

ODPOVĚDĚT
Zdenka K. (betsik) ID 324850 (22.9.2013, 14:11)
Myslím že jsem jablka oloupala, jemně provarila a dala cukr trochu a do zavařovaček a zavarila v troubě aby chytli víčka, dcera na tom byla celou zimu. a muzete trochu dat skorici. vybírala jsem jablka padana a zralá.

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (22.9.2013, 14:10)
Nemrazit! Oloupat jablka, zbavit jadřinců, pokrájet na dílky a s trochou kyseliny citronové a vody dát vařit na mírný stupeň teploty. Míchat, ochutit cukrem - případně můžete projet tyčovým mixérem.
Horké nandat do skleniček, otočit víčkem dolů a nechat vystydnout.
Vydrží dlouho - u nás ne, u nás je hned pryč (H)

ODPOVĚDĚT
Simona H. (simonakl) ID 196494, mimibazar.cz/simonakl (22.9.2013, 14:57)
souhlasí, taky tak dělám, jen nedávám kyselinu a jablíčka neloupu, proč se zbavovat slupky, tyčovým jí rozmixujete, že to nepoznáte, že tam nějáká je (L)

ODPOVĚDĚT
Jana R. (jandula5) ID 138531, mimibazar.cz/jandula5 (22.9.2013, 14:00)
nemrazit,zavařit..souhlasím s maminkama podemnou (F)

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (22.9.2013, 13:36)
přidám se , nemrazit!!!

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (22.9.2013, 13:09)
Já bych je nezamražovala, ale zavařila. Zamražené budou hnusné.
Spoustu receptů máte v sekci Recepty.

ODPOVĚDĚT