špaldová mouka
Prosím kdo použivate špaldovu mouku můžete mi napsat nějaké dobré a odzkoušené recepty?? moooc děkuju
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (2.10.2013, 11:19)
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4040233&user=0&order=0&typ=2012
a zkoušela jsem i muffiny, jen tolik nevyběhnou http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=106053&user=171498

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (itinka007) ID 142671 (2.10.2013, 17:33)
chleba vypada suprově, akorát nevím jak na ten kvasek :( a nemám pekárnu :(

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (3.10.2013, 9:12)
Lucie, není to složité. Soňa má nejen recept na chleba, ale i na ten kvásek. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=13685&user=151

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (itinka007) ID 142671 (upraveno 1.10.2013, 20:54)
aha, já jsem zkoušela minule i tyto bagety ale měla jsem těsto trochu tuhé, ale zas zkusím třeba druhý pokus bude lepší :) http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/celozrnne-bagety/

http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=133352&user=140003
:-)

ODPOVĚDĚT
Pavla R. (miminko2009) ID 303470, mimibazar.cz/miminko2009 (1.10.2013, 20:03)
Používám jí třeba do palačinek.lívanců,do všech sladkých moučníků.....začínala jsem půl na půl s bílou moukou a pak jsem bílou mouku nahradila.Používám i třtinový cukr.......

ODPOVĚDĚT
Simona H. (simonakl) ID 196494, mimibazar.cz/simonakl (1.10.2013, 23:01)
mohla by jste mi poradit, když chci v receptu zaměnit bílý cukr za třtinový, tak dáváte stejné množství nebo poloviční či kolik zhruba? :-$

ODPOVĚDĚT
Radka H. (zlobík1) ID 623, mimibazar.cz/zlobik (1.10.2013, 20:02)
Používám všude místo polohrubé nebo hladké, u pečeného napůl s bílou, více tekutiny nedávám.

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (1.10.2013, 19:33)
Já dělám tyhle mufinny http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=100113&user=103311 moc nám chutnají.

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (itinka007) ID 142671 (1.10.2013, 19:45)
a tam dávate špaldovou mouku a kolik??vypadaji moc jedle :)

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (1.10.2013, 20:01)
Dávám celozrnou ,ale myslím že špaldovou můžete taky klidně použít. Množství surovin je v receptu Dává se 50 g celozrné mouky +70 g hladké mouky . Já to jednou zkusila taky jen z tý celozrnný a to nám nechutnalo bylo to dost tvrdý.

ODPOVĚDĚT
Hana Matušková (Hanamatušková) ID 16176, mimibazar.cz/hanamatuskova (1.10.2013, 19:24)
jo ale pozor špaldova mouka potřebuje více vody než bílá mouka. takže v jakýmkoli receptu dáváte více tekutin, než je uvedeno. ale to sama časem poznáte (Y)

ODPOVĚDĚT
Hana Matušková (Hanamatušková) ID 16176, mimibazar.cz/hanamatuskova (1.10.2013, 19:23)
používám všude tam , kam polohrubou či hladkou, prostě půl polohrubé a pol špaldy.
peču buchty, jednou jsem i zkoušela kynuté knedliky, nebo zahustím polévky. (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (itinka007) ID 142671 (1.10.2013, 19:47)
děkuju

ODPOVĚDĚT