pusinky-proč jsou měkké??....
zkouškově jsem si dnes upekla pusinky,z trouby jsem je vytahla krásně křupavé a po hodině se v puse táhnou a nejdou lámat,jsou takové měkké...proč radilky??poraďte
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Věra K. (VěrkaK.) ID 273671 (3.12.2013, 17:05)
Také jsem pekla - sušila včera. Peču na 75 °C cca 90-100 minut. jsou výborné.
Věra

ODPOVĚDĚT
Helena J. (Helcaj) ID 207586 (3.12.2013, 8:33)
Mě se to taky stalo a byla jsem naštvaná. Já je chci nechat vychladnout a pak dát do uzaviratelné dózy. Mám prostě pocit jako by pak navlhly *-)

ODPOVĚDĚT
natália l. (rebuska) ID 291191, mimibazar.cz/rebuska (3.12.2013, 17:29)
já právě také,protože z trouby byly opravdu parádní,doslova šustily.a pak po hodině měkké... :^)

ODPOVĚDĚT
Alena M. (a74) ID 400427 (2.12.2013, 19:59)
Taky je dělám - sněhové pusinky. Podle mě je to předpisem. Deko sem deko tam, ale když je tam o bílek víc, tak jsou měkčí. Nejsou tak "vysušené". Já mám zase ráda měkčí. Nic jim není, nedopečené určitě ne (Y)

ODPOVĚDĚT
natália l. (rebuska) ID 291191, mimibazar.cz/rebuska (3.12.2013, 17:31)
já chci právě ty křupavé,protože je chci slepovat krémem.achjo... *-) (stromecek)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (2.12.2013, 19:25)
Jsou syrové. Pusinky se suší na nízkou teplotu dlouho :-$

ODPOVĚDĚT
Dagmar Z. (dojinek) ID 83260, mimibazar.cz/dojinek (2.12.2013, 18:51)
nedopečené jak jste je dlouho pekla musí se spíš sušit než péct

ODPOVĚDĚT
natália l. (rebuska) ID 291191, mimibazar.cz/rebuska (2.12.2013, 19:44)
dle kuchařky-100C 50minut. :-S

ODPOVĚDĚT
Dagmar Z. (dojinek) ID 83260, mimibazar.cz/dojinek (2.12.2013, 20:30)
to se sní (kocka)

ODPOVĚDĚT
Kamila Č. (karmala) ID 45832 (2.12.2013, 18:41)
moc rychle upečené,pusínky musíte spíš sušit na nižší teplotu 100°C asi 50min.

ODPOVĚDĚT
natália l. (rebuska) ID 291191, mimibazar.cz/rebuska (2.12.2013, 19:45)
to jsem splnila :´(

ODPOVĚDĚT