pojišťovna
Prosím o radu, jakou vvybrat pojišťovnu. Skončila mi pojistka DYNAMIK u ČP. Chtěla bych úrazovku s formou spoření. Hlavně nic drahého. Teď jsem měla na 10 let a za 10 let ani jeden úraz...ZAPLAŤ PÁNBŮH!!! ale co jsem jim za těch 10 let dala peněz!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Eva N. (evča10) ID 48486 (17.3.2014, 17:30)
Nejlépe je si spočítat,jestli urazovku potřebujete a neni pro vás lepší ty peníze co dáte do pojištění dát raději do spoření.Dělala jsem finanční poradenství 5 let .Pojistka je od toho,aby vám dorovnala při nemoci,uraze chybějící příjem .Když budete v pracovní neschopnosti kolik vám bude chybět peněz ?Berte krátkodobé marodování i dlouhodobé třeba při uraze.Pokud máte peníze naspořené bokem a máte kam šáhnout v přípedě nemoci ,kdy jste v pracovní neschopnosti,spořte a na pojištění se vykašlete.Něco jiného je,pokud je živitel rodiny a má hypotéku.Tam je to nutné.

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (17.3.2014, 15:00)
nechávali jsme si pojistku-úrazovku a známá, co nám pojištění dělá, tak říkala spořit zvlášť a úrazovku zvlášť-2v1 se nevyplatí

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jordan23) ID 17041, mimibazar.cz/jordan23 (17.3.2014, 14:51)
Nedávala bych úrazovku se spořením dohromady ,-), Je lepší spořit si odděleně. V případě, že budete pojistku měnit, z naspořených peněz dostaneme minimum, větší část si bohužel pojišťovna nechá :-S.
Záleží zda chcete jen úrazové pojištění nebo i životní :-$. Přečtěte si statistiky úrazů. Vyplatí se obzvlášť u dětí (L). Životní pojištění Vám zahrnuje vážná onemocnění, což dle mého názoru je hodně důležité!!
Jinak každým rokem, co jste starší, je pojištění dražší a jsou v tom celkem velké rozdíly :-D. Dobře se rozhodněte před podpisem smlouvy. Smlouva jde během její platnosti kdykoliv měnit ,dle požadavku a situace pojištěného (L) (L) (L). Dobrý nezávislý fin. poradce by Vám měl být schopen nastavit pojistku dle požadavků a cenově výhodnou. Mají bonusy, který jako fyz. osoba na pobočce nedostanete :-).

ODPOVĚDĚT
VLADIMÍRA B. (LUCKYBE) ID 143035 (17.3.2014, 14:59)
JITKO, DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.
JAK UŽ JSEM PSALA, ZA MINULÝCH 10 LET JSEM POJIŠŤOVNĚ "DALA" SPOUSTU PENĚZ A NEMĚLA JSEM ŽÁDNÝ ÚRAZ ATD....NECHCE SE MI JIM DÁVAT 700,- MĚSÍČNĚ A ZA 10 LET NEDOSTAT ANI KORUNU. JE MI JASNÉ, ŽE SE MŮŽE STÁT COKOLIV, ALE TAKY SE NEMUSÍ STÁT NIC A JÁ PŘIJDU O 85000,-.
*-) *-) *-)

ODPOVĚDĚT
Pavlína M. (Pavla26) ID 161628, mimibazar.cz/pavla26 (17.3.2014, 19:22)
Vlaďko, na pojistce nemůžete vydělat, a hlavně to ani nechtějte ,-).Aby se Vám peníze vrátily nebo jste i vydělala, musela byste mít velký úraz např.s trvalými následky...a za to to určitě nestojí ,-). Buďte ráda, že se dosud nic nestalo. Dělám v branži už xx let, takže bych doporučovala toto: pojistěte jenom to, co Vás a Vaši rodinu existenčně ohrozí=smrt (máte-li hypo nebo máte-li děti nebo někoho,kdo je na Vás finančně závislý) a trvalé následky úrazem = tím zajišťujete sebe, protože to, že ochrnete ale neumřete, tím pro Vás splátky nekončí, nekončí ani život...ale končí Váš příjem a výdaje šíleně rostou-vozík, přestavba bydlení na bezbariérové bydlení, léky, lékař.péče,rehabilitace atd atd. a nečekejte, že Vás invalidní důchod zajistí. A takto můžete žít třeba 30,50 ale i 70let...nevím kolik je Vám. Ostatní-jako zlomená ruka nebo špitál...jsou hodně drahé "blbosti", na kte

ODPOVĚDĚT
Pavlína M. (Pavla26) ID 161628, mimibazar.cz/pavla26 (17.3.2014, 19:25)
...pokračování:
na kterých zbohatne jen pojišťovák a pojišťovna *-). Pojistka musí umět zajistit rizika, která mohou - ale nemusí - nastat. A tady Vás nesmí mrzet, že to něco stojí...holt na 3mil. hypotéku nebo 9mil na trvalé následky asi fakt nenašetříte ,-).A na to "ostatní" - udělejte si finanční rezervu a odkládejte třeba 500kč měsíčně např. do podílových fondů různých rizikových profilů... Toť můj názor a moje zkušenost za x let ve finančnictví (F) (F) (F). Pěkný večer, pavla

ODPOVĚDĚT