| Olivie R. (Olivia7) ID 440347 (upraveno 29.8.2014, 13:43) |
Martino, zrovna jsem naplnila svestky do susicky, vcera jsem susila jablka. Taky mi na suseni odpovida cas cca 12 hodin, nekolikrat za tu dobu svestky prohrabnu, davam blize k sobe jak ubyvaji a zmensuji tak pocet pater. Nikdy nepridavam cerstve, to se neosvedcilo, vhnou od nich ty polosuche. Ususene svestky urcite nemaji byt krupave. Ja testuji tak, ze kdyz svestky ktere odebiram zmacknu mezi dva prsty, tak nesmi ta vrchni a spodni vrstva po sobe klouzat. Nejlepe je to zkouset u vychladle svestky, ktera je tuzsi nez horka. Predejdete tak presuseni. loni jsme susene domaci svestky vytahli na vanoce, byly luxusni Jeste dodam ze skladuji v papirovem sacku.
ODPOVĚDĚT |