Jaké recepty pro Šmakouna? Dejte tipy, mám 2,5kg
Do čeho všeho přidat, jak samostatně zpracovat, tipy na vaše vyzkoušené recepty. Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Kateřina V. (Katybety) ID 132629, mimibazar.cz/katybety (4.10.2014, 10:35)
Ivo,prosím dá se toto balení šmakouna u vaši známé zakoupit? *-)Jsem také z MB.Děkujíííí

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (4.10.2014, 14:08)
Napíšu vám zprávu.

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (13.9.2014, 22:49)
Všem díky za tipy. (F)

ODPOVĚDĚT
Kateřina K. (Kandzi) ID 110657 (13.9.2014, 16:48)
Já si ho napatlam bílým jogurtem pak vymacham v rozdrcenych cornflakach a na pecicim papíře do trouby na chvilku upéct ^o) určitě vyzkoušejte je to výborné (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie V. (Lucie-Anna) ID 94955, mimibazar.cz/lucie-anna (13.9.2014, 9:22)
Používám už od 90. let, kdy se u nás začal vyrábět, jako náhradu masa téměř do všeho - jen ne do omáček - varem by ztratil chuť, takže nejlépe smažený a pečený - do rizota, do těstovin, do francouzských brambor, řízečky buď klasika trojobal, nebo obalený jen v mouce a koření, zapékám také samostatně jen se zeleninou (zalévám šlehačkou)... Můžete vyzkoušet skoro vše a zacházet s tím jako s masem - jen se musí dokořenit (ostatně ono to maso také). Může se jíst i bez tepelné úpravy, ale to nám nikomu nechutná.

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (12.9.2014, 22:22)
Jé, já Vám ho závidím ,-) mám ráda, nejvíc používám do rizota místo masa, ale dobrý je i marinovaný a grilovaný a já ho teda jím i takhle samotný, studený, neupravený ,-)

ODPOVĚDĚT
Marcela Burešová (Marselus) ID 361783, mimibazar.cz/marselus (12.9.2014, 22:05)
Co to je :-) ?

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (lenula20) ID 31976, mimibazar.cz/lenula20 (12.9.2014, 22:10)
http://www.smakoun.eu/

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (lenula20) ID 31976, mimibazar.cz/lenula20 (12.9.2014, 21:59)
Jé, kde se to dá koupit? Ten by se mi hodil ,-) Já znám jenom to 200g balení. Obecně jej dávám kamkoli místo kuřecího masa...Např. Nakrájím na kostičky, přidám k orestované cibuce na trošce oleje, přidám mraženou zeleninu (jakoukoli, podle chuti), okořením dle chuti, sůl pepř a smíchám třeba s kuskusem, rýží nebo bulgurem, dochutím ještě lehce sojovou omáčkou, můžeme posypat strouhaným sýrem (Y)

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (12.9.2014, 22:16)
Mám to od známé, co se věnuje zdravé výživě. :-)

ODPOVĚDĚT
Jana S. (Sehny) ID 25812 (12.9.2014, 21:30)
nakrájet na plátky posypat podravkou nebo gril kořením a obalit v trojobale a osmažit
s brkší nebo bramborem a tatarkou výborné začínají mi kapat sliny
(pl)

ODPOVĚDĚT
blanka J. (bj5462) ID 43979 (12.9.2014, 21:23)
v práci dáváme do číny a je to moc dobrý (Y)

ODPOVĚDĚT