Hotel Hermes Carevo Bulharsko
Dobrý den, byl prosím, někdo v tomto hotelu? Recenze jsou trochu v rozporu.... Budu ráda za jakýkoli komentář, děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Katka P. (Kačenka78) ID 157884 (13.8.2015, 19:25)
my tam byli před třemi lety,naprostá spokojenost,čisté pokoje,spousta jídla,vše formou švédských stolů,jídlo i pití k dostání během dne v baru,na pláži zdarma nápoje.Pláž byla vždy čistá,ale slunečníky opravdu za poplatek,myslím,že to bylo 5 euro na den.Do města kousek.My tam byli na začátku června,takže tam byl hodně klid,což nám jedině vyhovovalo,ale tam je klid zřejmě pořád,vzhledem k tomu,že je to malé městečko.Personál perfektní.Opravdu bych vám to doporučila,můžu vám klidně poslat pár fotek,at máte lepší představu.

ODPOVĚDĚT
Lucie P. (peckalucie) ID 181745 (13.8.2015, 11:17)
Dobrý den,
my jsme byli minulý rok v srpnu a byli jsme nadšeni. Řasy tam jsou vyplavené na břehu a každé ráno je uklízejí. Na pláži je i bar, kde se během dne můžete v ceně dovolené občerstvit. Přístup je po silnici. Je to kousíček od hotelu. Letos jsme byli v Primorsku v Jeravi a veliké zklamání. V baru na pláži vše platit. Personál v baru se tvářil neochotně, fronty na jídlo, špinavé ubrusy a stoly, nedoplněné příbory. V moři hrozně řas. Opět bych se vrátila do Careva. Záleží, co očekáváte. Pokud máte ráda přeplněné pláže a města, tak Vám asi Carevo nebude vyhovovat. Z Careva se dá odjet autobusem i na jinou pláž.

ODPOVĚDĚT
Lucie C. (chvojcata) ID 37435, mimibazar.cz/chvojcata (13.8.2015, 11:22)
Luci,
moc děkuji :-) Právě, že máme raději klid a méně lidí, než na pláži hlavu na hlavě... A nějakou tu procházku městečkem nebo do přístavu. Máme tři děti - 8, 6 a 1,5. Právě, že jsem se dívala i na Jeravi. A s jídlem jste byli spokojení?
Moc díky

ODPOVĚDĚT
Lucie P. (peckalucie) ID 181745 (13.8.2015, 12:27)
V Carevu jsme byli s jídlem i s nápoji spokojeni. Známá tam byla letos v červnu a přijeli nadšeni a děti také. V Jeravi je tedy hezčí bazén. V Carevu je animační klub jen pro Hermes a v Primorsku musíte na nějaké aktivity z Jeravi docházet jinam.

ODPOVĚDĚT
Michala M. (Bamboocha) ID 4250, mimibazar.cz/bamboocha (13.8.2015, 10:24)
Dobrý den, mě se tam celkem líbilo, ale na každé dovolené, kde jsme byli by se dalo něco najít. Nejvíc mě zklamala asi pláž - ta je nic moc, celkem dost řas a taky mi vadilo, že i přesto, že slunečníky jsou přímo Alexandrie, tak se hradí zvlášť. Ale bohatý zábavný program v češtině pro děti i dospělé byl super. Jídlo nám chutnalo, opakující jídla jsou úplně všude. Řekla bych, že všude čisto. A taky městečko celkem bez života.

ODPOVĚDĚT
Lucie C. (chvojcata) ID 37435, mimibazar.cz/chvojcata (13.8.2015, 11:04)
Míšo,
moc díky. A kdy jste tam byli? A přístup do moře?
děkuju

ODPOVĚDĚT
Michala M. (Bamboocha) ID 4250, mimibazar.cz/bamboocha (13.8.2015, 11:23)
Byli jsme tam před 3 lety. Je to přesně jak píše paní výše, záleží co od dovolené očekáváte. Moje děti tam byli naprosto nadšené a moc si to užili. Přístup na pláž je v pohodě. Kousek od hotelu, pláž písečná. Jen kvůli těm řasám do moře holky moc nechtěly a šly raději do bazénu. Vůbec i přes malé nedostatky tuto dovolenou nehodnotím špatně. Další rok jsme byli od jiné cestovky na Slunečním Pobřeží a to byl teprve hotel hrůzy.

ODPOVĚDĚT