Nekdy peču více chlebů
Celozrnný kváskový chleba z BIO mouky. Pšeničná, žitná, špalda a ječmen. Doma poctivě a s láskou.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Michaela F. (mišus) ID 81147 (24.1.2017, 11:31)
Ty jsou krásný!!!!!!! Podle jakého receptu pečete? Díky M. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hanka Škrlová (HaJi21) ID 597606 (25.1.2017, 16:42)
Směs muk, žitný kvásek, voda, sůl a kmín.
350g žitná
150 ječmen
150 špalda
350 pšenice

8-14 hodin kynutí
60 min. pečení na 210st.

Díky za pochvalu (H)

ODPOVĚDĚT
Katka M. (nereida) ID 338916 (19.1.2017, 16:40)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Hanka Škrlová (HaJi21) ID 597606 (25.1.2017, 16:43)
Děkujíííí (H)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (19.1.2017, 15:55)
to máte pro celou ulici ne?

ODPOVĚDĚT
Hanka Škrlová (HaJi21) ID 597606 (25.1.2017, 16:44)
Pro kamarády, rodinu a známé. Ale i sousedi si vemou. (F)

ODPOVĚDĚT
Hana K. (Hankiska) ID 283342 (19.1.2017, 15:37)
Hani, a co s tím děláte, to stihnete sníst sami? Nebo do mrazáku? :-o

ODPOVĚDĚT
Hanka Škrlová (HaJi21) ID 597606 (25.1.2017, 16:47)
Já ne, ale jedna kamarádka, je z dálky a když ji peču, tak aspoň 2-4 ks, ta si to i zamrazí, protože se často nevidíme.
Není nad čerstvý.
:-$

ODPOVĚDĚT