Pařížská šlehačka
Prosím může být roláda obalená pařížskou šlehačkou? Bude mi na roládě držet? Chtěla bych dělat roládu bez mouky uvnitř se šlehačkou a nahoru jen decentně tu pařížskou takto nazdobit.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (24.11.2018, 8:59)
Před šleháním dejte šlehačku na půl hodiny do mrazáku, ať je řádně podchlazená, šlehejte na nejnižší stupeň (ano, trvá to dlouho, ale šlehačka bude držet) a až na konci zvyšte otáčky. Ze dvou šlehaček to trvá asi 10 minut. A nádherně nadýchaný šlehačka i zdobení z ní vydrží i 3 dny (Y)
Dělám takto dorty a i rolády a i z pařížské jsem dělala a opravdu nic neteče, nic se nesveze a žádný ztužovač nikdy nepoužívám (L)

ODPOVĚDĚT
Martina Boháčková (Křinec) ID 213554 (23.11.2018, 17:50)
Jestli by se někomu hodil recept na nevarenou pařížskou slehacku,tak ji sem písnu. Získala jsem nedávno a jsem nadšená,je to fofrovka,během chvilky vyslehany a vyborny.. |:o) Recept: 100g cukru krupice, 45g kakao, 2 lžičky rozpustneho kafe, 1/2 litru slehacka..všechno spolu uslehat... (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Pavla V. (krasajda) ID 59152 (upraveno 23.11.2018, 14:38)
Měla by držet...dělala jsem o víkendu dort a dle rad zkušené dortařky jsem nechala šlehačku s kakaem ( + lžička cukru ) 3x po sobě vykypět a odstavit. Šlehala jsem až druhý den a byla krásně tuhá...

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (Zamie) ID 88816 (23.11.2018, 9:57)
Pokud chcete mít jistotu přidejte před šleháním Smeta-fix od Dr.Otkera (Y)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (23.11.2018, 8:13)
jistěže bude držet , když bude vychlazená pěkně do husta vyšlehaná

ODPOVĚDĚT