Kateřina S. (kasniza) ID 481751 (19.4.2020, 17:16) |
Já dělám mascarpone a šlehačku, není tak těžký jako máslové krémy, pěkně drží a zároveň je nadýchaný.
ODPOVĚDĚT |
| | Hana K. (Hanca1978) ID 285195 (20.4.2020, 6:12) |
Moc děkuji! A prosím bez ztužovače, jenom tak? A kolik čeho na takový klasický dort?
ODPOVĚDĚT |
| | mila v. (toja) ID 43122 (20.4.2020, 9:44) |
Já dělám na 3 x prokrojený korpus krém z 500g maskarpone a 250 ml šlehašky-do té dávám ztužovač-šlehačku lehce vmíchám do prošlehaného maskarpone a plním dort-nedávám do krému cukr,ovoce je sladké,dávám mandarinky a borůvky
ODPOVĚDĚT |
| | | | Hana K. (Hanca1978) ID 285195 (20.4.2020, 18:23) |
ODPOVĚDĚT |