FRUKTOPUR
Prosím je toto sladidlo vhodné pro DIAbetiky?Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lucie B. (Leeroo) ID 597059 (21.7.2020, 6:37)
Zkuste erythritol. Zní to chemicky, ale je přírodní. Organismem prochází bez vstřebání. Samotný má takovou tu trochu chladivou chuť na jazyku. Používám ho celkem často na běžné doslazení i do pečení. Jen si ho tedy doma melu na prášek, protože se podle mě třeba v těstě hůř rozpouští

ODPOVĚDĚT
Eva L. (eva567) ID 296603, mimibazar.cz/eva567 (17.7.2020, 9:47)
Určitě není vhodné, je to ovocný cukr, doporučila bych kokosový cukr, možná vám bude vyhovovat stevie, mně nevyhovuje má zvláštní pachuť..

https://www.awashop.cz/kokosovy-cukr-prevence-cukrovky-a-rakoviny/?gclid=CjwKCAjwmMX4BRAAEiwA-zM4JkcNR6n6sFLx0nAzhjOUFoMzaMI8dlEnmonoNDBb5yXzzcz4aeZ_fBoCjMsQAvD_BwE

Jinak ten kokosový kupuji ve zdravence a nemusí být Bio (hello)

ODPOVĚDĚT