Pobyt s dítětem v nemocnici
Dámy, prosím, poraďte mi. Jdeme s dcerou (6let) na 14 dní do nemocnice. Není to vážné, jde o cvičení očí. Poradíte co sebou, co je třeba, co čekat, prý budu muset na noc domů? Co Vás překvapilo, co chybělo? Vůbec nemám tucha..Děcká v Brně
poslední fotografie v albu Pobyt s dítětem v nemocnici
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Jitka P. (jav) ID 143247 (23.7.2020, 14:53)
Děkuji dámy!!! (objimam)

ODPOVĚDĚT
Dana K. (Danakes) ID 41410, mimibazar.cz/danakes (22.7.2020, 18:27)
Asi budu za exota,ale já byla se synem v nemocnici cca 5 dnůa to mu bylo 11. Tympanoplastika ve fakultní nemocnici Olomouc. Byla jsem s ním na pokoji, jen my dva.Hodil se tablet, popř. Internet, klasika hygienický potřeby, pro mě převlečení, ručníky. Jináč vse dali i krásné retro pyžamo pro syna ,-) ,-) ,-) níž zvláštního jsme nepotřebovali. :-) už je to vše ale několik let, na další už šel sám

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 94754 (22.7.2020, 13:28)
Byla jsem na očním v dětské s 8 měsíčním. Ty pokoje jsou tam malé, místo pro rodiče tam mají jenom pro maličké děti, ale je tam prostor na hraní, vcelku fajn, rodiče větších děti tam chodili na celý den, to se určitě domluvíte se sestričkama.

ODPOVĚDĚT
Lucie V. (Lucie-Anna) ID 94955, mimibazar.cz/lucie-anna (22.7.2020, 9:45)
Syn je tedy větší, takže jsem s ním v nemocnici nebyla (Černopolní), ležel i na jiném oddělení, ale rozhodně si nemusel brát vlastní teploměr, příbor či papír (takže si bral jen ručník, bačkory + vlastní oblečení, mobil, tablet apod). Vše ostatní tam bylo k dispozici. V této nemocnici je určitě i knihovna, škola a hračky jsou tam určitě také. Minimálně jednou týdně chodí za dětmi nemocniční klauni a občas nějací sponzoři, co dávají dětem dárky. V nemocnici je také malé knihkupectví (mají i časopisy) a kantýna. Jinak na některých odděleních jsou rodiče přímo s dětmi, a ano, ubytovna pro rodiče je hned přes ulici naproti hlavnímu vchodu.

ODPOVĚDĚT
dana n. (danca60) ID 403468 (21.7.2020, 17:13)
Syn byl 2x na zákroku - Jen 2 noci a šli domů a manžel byl s ním na pokoji. Jinak je tam ubytovna, ale tu jsme nevyužili, tak tam info nemám. Prý je jen přes cestu.

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (21.7.2020, 13:55)
do 6ti let věku je možnost být s dítětem v nemocnici. Otázka je, jak je na to nemocnice uzpůsobená. (F) Byla jsem s dcerou, byl jí za měsíc 6 roků a normálně jsem s ní mohla být, ale bylo to vážnější, než cvičení očí. Jsou i nemocnice, kde jsou ubytovny pro rodiče a rodič nemůže být s dítětem na pokoji i kdyby se pomalu rozkrájel. Pražská nemocnice...překvapilo mě, mít vlastní teploměr, příbor, hrnek. Vemte toaletní papír, mýdlo, oblečení na den legíny, tričko nebo tak. U nás na té dětske absolutně chyběly knihy k půjčení, hračky co tam byly, tak byly příšerné, rozbité, špinavé. Vzala bych nějaké pohádky na poslouchání.

ODPOVĚDĚT