domácí kuřecí sulc
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Jana F. (fojaa) ID 86039, mimibazar.cz/fojaa (2.8.2008, 19:28)
receptík by nebyl? :-)

ODPOVĚDĚT
Jaroslava S. (Jambi) ID 87569 (2.8.2008, 20:47)
Když já většinu všechno plácám od oka a jak mě napadne ;-)
Tohle dělám asi tak, že dám povařit masitá drůbka nebo menší kuře, přidám pro masitější chuť kostku dobrého hovězího bujónu, polévkové koření, 10-12 kuliček pepře, 2 nové koření 1 bobkový list. Uvařím, scedím, maso i kůžičky oberu a nakrájím na kousky a zaliju přiměřeným množstvím toho vývaru do kterého rozdělám čistou želatinu a trošičku okyselím octem, dochutím příp. solí a ml. pepřem a dám do lednice ztuhnout. Pak už jen krájíme, posypem cibulkou s octem a dlabem (jidlo)

ODPOVĚDĚT
petra m. (petra95) ID 64316 (15.4.2008, 8:22)
(jidlo) (zajic) (zajic) (zajic)

ODPOVĚDĚT