Jednostránkový kalendář
jaký to je?? kredit:rámečky,pozadí-Scrapteam Photofiltre,zdobení-Dypecek,šití-Lenagold
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (6.1.2008, 18:11)
já teda nevím jak to posoudím pořád jen podle svého křivého oka :-D :-D (H) ale ráda když o to stojíte - teda nepůjdeme do tykání (L) (L) (L)
Jana P. (eliastepa) ID 55809 (6.1.2008, 18:35)
Já si nemyslím, že to s tím okem bude takové křivé ;-)Máte moc krásné obrázky, hrozně vše obdivuju. Vždycky si řeknu, že udělám něco hezkého, jemného a nakonec to dopadne jinak ;-) ;-)
Tykat?Určitě souhlasím.
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (6.1.2008, 12:53)
krásný den,
návštěva se včera protáhla, takže ty tlapičky jdu teprve ukládat do PNG. co se týče kalendáře tak já zastávám názor že nemůžete v barvách a kompozici udělat chybu, jen to ve výsledku bude méně nebo více líbivé pro okolí. Takže jediné co je potřeba ohlídat je čitelnost číselníku - u prostřední berušky a dolního šití - tam u tak malého náhledu nepoznám jestli čitelnost utrpěla, pokud ano, spraví to vržení bílého stínu okolo čísla.

Možná by stálo za to spravit pejskovi odlesk v očích. Na tak malém náhledu nevím jaké stíny mají jednotlivé komponety, ale dodají koláži určitou plastičnost proto se jich nebojte u berušek rámů i šití. A nakonec pouze osobní věc - já mám ráda jasné barvy a žlutou a tohle se mi zdá trošku nevýrazné. Jak jsem už psala tak bych volila třeba burberry kostku do pozadí jinak je to ale jen a jen můj názor a otázka mého ne-vkusu, jinak to berte tak že vždycky je určitě důležité aby se to líbilo vám a taky obdarovanému a to je to nej a nej a nejdůležitější a na ničem jiném nezáleží.
Jana P. (eliastepa) ID 55809 (6.1.2008, 13:06)
A ještě jsem zapoměla, zkuste mi poslat ty tlapky a to co jste myslela. Já udělám ještě jednu verzi :-) (přecijeom se na to bude dívat celý rok) (H) Díky. (F)
Jana P. (eliastepa) ID 55809 (6.1.2008, 13:03)
Moc děkuju za připomínky (L) Mohla by jste mi poradit jak dát pryč odlesk v těch očích a jak na stíny? Co se týče čísel, tak ve větším náhledu je to v pořádku. Ale i tak za vše moc děkuji. (F) (F)Jste moc hodná. [A]
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (6.1.2008, 14:36)
některé programy mají přímo funkci na odstranění červených očí - dá se to úplně stejně použít i u zeleného odlesku u pejska. aby nevypadal jak netopýr očima bbc :-D pokud takovou funkci nenajdete, tak normálně vyřízněte z černého solidu malé kolečko, event. zjemněte nebo prolněte hrany a položte ho na odlesk. co se týče stínů tak asi moc neporadím, já pracuji v trochu jiném programu než ostatní. bud máte přímo funkci stínu a tam si můžete zvolit typ stínu, výši transparence atd anebo to můžete udělat bez funkce a to tak že zaplníte obrázek např. berušky šedou barvou položíte pod berušku aby trochu přečníval tam kde si přejete stín a pak si u té šedé pohrajete s hranami a transparencí. jinak transparence je průhlednost nevím jestli to píšu dobře pracuji v angličtině takže jsem z toho taková postižená, solid je jedna barva beze šmouh a vzorů.

tlapky jsem už poslala jestli chcete i nějaký ten chlupatý rámeček tak stačí napsat
Jana P. (eliastepa) ID 55809 (6.1.2008, 14:47)
Moc děkuju za tlapky (&) i za vše ostatní. Už na tom pracuji, pak vám napíšu a budu prosit ještě o jeden posudek :-$, když budete tak hodná. (L)Díky.