Zbojnický vepřový guláš



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g libové vepřové plece, sůl, 1 zarovnanou lžíci škrobové moučky,3 lžíce oleje, worcesterová omáčka,1 velká cibule,4 rajčata,2 nepálivé papriky,4 lžíce mraženého hrášku,100 g žampionů( nemusí být)

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso si nakrájíme na menší kostky, osolíme a poprášíme škrobovou moučkou .Na 2 lžících oleje si maso opečeme ,podlijeme trochou vody, osolíme a přidáme pár kapek worcesteru , dusíme do měkka. V jiném kastrůlku zpěníme na lžíci oleje nakrájenou cibuli, přidáme houby(já je nedávám) a osmahneme ,pak přidáme papriky nakrájené na nudličky , pokrájená a oloupaná rajčata, hrášek a dusíme dokud zelenina nezměkne. Pak ji smícháme s masem , pro dospělé můžeme přichutit trochou chilli . Podáváme s rýží.

Zvlášť v kastrůlku podusíme zeleninu