Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Zbojnický vepřový guláš

0.0
Zbojnický vepřový guláš

Potřebné ingredience

500 g libové vepřové plece, sůl, 1 zarovnanou lžíci škrobové moučky,3 lžíce oleje, worcesterová omáčka,1 velká cibule,4 rajčata,2 nepálivé papriky,4 lžíce mraženého hrášku,100 g žampionů( nemusí být)

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na menší kostky, osolíme a poprášíme škrobovou moučkou .Na 2 lžících oleje si maso opečeme ,podlijeme trochou vody, osolíme a přidáme pár kapek worcesteru , dusíme do měkka. V jiném kastrůlku zpěníme na lžíci oleje nakrájenou cibuli, přidáme houby(já je nedávám) a osmahneme ,pak přidáme papriky nakrájené na nudličky , pokrájená a oloupaná rajčata, hrášek a dusíme dokud zelenina nezměkne. Pak ji smícháme s masem , pro dospělé můžeme přichutit trochou chilli . Podáváme s rýží.

Zvlášť v kastrůlku podusíme zeleninu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 17. 2. 2015, 8:53
(Y)
Helunda 6. 2. 2015, 23:09
zkusila jsem bez hrášku, maso na plátky a bylo to velice dobré... |:o)
chalupnicka 16. 2. 2015, 21:25
@Helunda tak to jsem moc ráda, že vám chutnalo (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie