Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze koupací kosmetiky HiPP

Recenze koupací kosmetiky HiPP

Když jsem vybírala vhodnou kosmetiku pro své děti, kdy jedno trpí atopickým ekzémem a druhé ne, hledala jsem vhodnou volbu pro oba, abychom neměli zasekanou koupelnu několika různými přípravky. 

Jakmile se mi naskytla příležitost otestovat kosmetiku HiPP, neváhala jsem. Velmi hravé balení, které je ideální pro děti, bylo milým překvapením a děti si je okamžitě oblíbily. Tělový krém má podobu želvičky, kterou si ihned pojmenovaly. Pozadu nezůstalo ani mýdlo, které je v lahvičce v podobě kačky. Pěna do koupele byla také milým překvapením, protože vodu zbarvila do zelena. Opět při výrobě mysleli hlavně na děti, aby koupel byla jedna velká radost a zábava. Nemohu opomenout ani šampon, který neštípe v očích. Vůně všech přípravků je velice jemná a líbivá. 

Kosmetika HiPP je ideálním řešením nejen pro děti, které mají kožní problémy, ale také pro děti, které nemají koupání zrovna v oblibě.  Určitě tuto kosmetiku doporučuji, protože dítě je na prvním místě, a tak to má být. Kosmetiku HiPP budu používat i nadále. A to nejen pro jejich krásné balení a jemnou vůni, které je příjemným bonusem, ale hlavně protože je vhodný pro děti trpící ekzémem a nezpůsobuje jim vysoušení pokožky ani další nepříjemnosti s tím spojené.

0.0
Publikováno , přečteno 88812x

Kategorie