Závitky z vepřového masa

Potřebné ingredience
vepřová kýta
vinná klobása kdo nemá rád, tak třeba angl. slanina plátky
párek
eidam vcelku
hořčice
steak koření, sůl
cibule
světlá jíška Knorr
olej, sádlo, co má kdo raději
Postup přípravy
Maso stočíme, spíchneme párátkem.
Na omastek dáme zesklovatět cibulku. Na to dáme ze všech stran opéct závitky. Trochu podlijeme. Přidáme trošku obyč. hořčice. Steak koření můžeme dát trošku i do šťávy. Dusíme. Když je maso měkké, tak závitky přendáme do jiného kastrolu. Zahustíme lehce světlou jíškou Knorr. Přecedíme šťávu na maso. Podáváme s bramborama.

naklepáno, natřeno vinnou klobásou, neměla jsem párek a sýr vcelku, tak je tam krkovička s plátkovým sýrem

zamotáno

dáme na cibulku

opečeme z obou stran

podlijeme a dusíme

měkké maso vyndáme

doděláme šťávu
neměla jsem včera hotovou jíšku, tak jsem zahustila trochou mouky ve studené vodě, zavařil a pak přecedila

a podáváme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu



































