(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Arabelčina čína z vepřového masa
Potřebné ingredience
Na 4 porce:600g kýty, olej, žloutky, cibuli, kari, worčestr, sůl. pepř, solamyl, kečup
Postup přípravy
Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky a smícháme s ostatními surovinami. Dávám je od oka. Pak necháme v lednici aspoň 2 hodiny odležet. Poté smažíme na pánvi do zlatova, ale tak,aby maso bylo hotové.
Vhodná příloha hranolky, opékané brambory, br. kaše.
Vhodná příloha hranolky, opékané brambory, br. kaše.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
SONULKA
(upraveno)
17. 10. 2010, 11:43
arabelka
(upraveno)
18. 10. 2010, 20:10
@SONULKA
děkuji
v.e.r.o.n.i.k.a27
(upraveno)
20. 9. 2010, 10:45
Tak tenhle recept včera objevil můj ,a když dojedl tak řekl at napíšu Arabelce že je skvělá. Opravdu jsme si pochutnali,a mám takový dojem že zítra budu dělat čínu znovu.Dokonce i dcera která vepřové nejí,mi řekla že to bylo vynikajicí.Díky za recept
arabelka
(upraveno)
20. 9. 2010, 12:43
@v.e.r.o.n.i.k.a27
Verčo mockrát děkuji ....taková pochvala fakt potěší a ještě když se přidává i a dcera .Je to náš rodinný recept. Jako dítě jsem ji zbožňovala, ale možná víc z kuřecího. Zkuste ještě kuřecí čínu se strouhaným sýrem...je taky vynikající!!! Posílám mnoho pozdravů vaší rodině